€ 995,00 € 1.203,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De LoxBox producten zijn ontworpen en gebouwd in het VK. De karren zijn gemaakt van staal en van poedercoating voorzien. Het is zelfs mogelijk de … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De LoxBox producten zijn ontworpen en gebouwd in het VK. De karren zijn gemaakt van staal en van poedercoating voorzien. Het is zelfs mogelijk de karren van een eigen kleur en logo te voorzien. Dit alles tegen zeer concurrerende prijzen.

OPSLAG 

De Box 20 is een bovenlader en voorzien van een vak waarop verdelers aangebracht zijn. De tablets of Chromebooks tot maximaal 14 inch staan verticaal in de kar. De afmetingen per apparaat zijn maximaal 27,8 x 3,2 x 33 cm.

LADEN

Aan de onderzijde van de kar bevindt zich het separaat toegankelijke elektrische compartiment met stopcontacten. Hier is voldoende ruimte om maximaal 20 adapters of USB laders op te bergen. De kar wordt geleverd met een 2 meter lange stroomkabel. 

TRANSPORTEREN

De LoxBox BOX 20 is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan weerszijden van de kar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel.

De bovenzijde klapt open in 2 delen aan weerszijden die gebruikt kunnen worden als planken.

VEILIG

Zowel het boven compartiment als het laadvak worden afgesloten mbv een sleutelslot. De gehele kar is gemaakt van staal en voorzien van voldoende gaten voor ventilatie. 

ArtikelcodeLBC-V1-ONB20EUB
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren
Prijs (excl. btw)€ 995,00
Prijs (incl. btw)€ 1.203,95
BTW hoog (21%)€ 208,95
Minimum bestelhoeveelheid 1