€ 64,00 € 77,44 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Zoals u weet zit de Kensington sleuf aan de onderzijde van de Apple MacStudio wat het lastig maakt deze mechanisch te beveiligen tegen diefstal. Een … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zoals u weet zit de Kensington sleuf aan de onderzijde van de Apple MacStudio wat het lastig maakt deze mechanisch te beveiligen tegen diefstal. Een groot probleem want Apple producten zijn erg gewild. Hoe voorkomt u diefstal van uw MacStudio als u even van uw werkplek bent?

Maclocks is specialist op het gebied van beveiliging van Apple producten. Met de introductie van het nieuwe Ledge beveiligingssysteem voor de Apple MacStudio is er eindelijk een elegante manier om uw MacStudio te beveiligen tegen diefstal.

De beveiliging bestaat uit een hoogwaardige lichtgewicht luchtvaart aluminium Kensington "hoekje" met een Kensington uitsparing en een kabel met sleutelslot of cijferslot. De Ledge plaatst u in de bestaande uitsparing en schroeft deze vervolgens met behulp van de meegeleverde schroevendraaier en schroeven vast tegen de MacStudio.

Zit de Ledge op zijn plaats dan gebruikt u de optioneel verkrijgbare kabel met lus, om de MacStudio aan een object vast te leggen. Er worden 2 sleutels meegeleverd met het sleutelslot. De code van het cijferslot stelt u zelf in. 

Deze elegante beveiliging past volledig bij het ontwerp van de MacStudio en zit op geen enkele manier in de weg. Een onmisbaar accessoire om uw kostbare MacStudio tegen gelegenheidsdiefstal te beveiligen.

De verpakking bevat:

  • MacStudio Ledge
  • Schroevendraaier
  • 2 schroeven
  • Optioneel: stalen kabel met sleutel- of cijfercodeslot
ArtikelcodeMSLDG01
ProducttypeKabels
Categorieën Apple Mac Studio, Maclocks Apple beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 64,00
Prijs (incl. btw)€ 77,44
BTW hoog (21%)€ 13,44
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten