Maclocks bedrijfspagina

Het volledige assortiment Compulocks producten: Maclock producten

Bedrijfsprofiel Compulocks / Maclocks

Maclocks is een Amerikaans bedrijf dat zich, sinds 1986, gespecialiseerd heeft in beveiliging en display producten. Maclocks is de merknaam waaronder met name Apple beveiligingsproducten worden aangeboden. Zo heeft Maclocks als een van de weinigen specifieke mechanische beveiliging voor MacBooks, MacMini, MacPro, Apple TV, iPad en iMac.

Buiten dat Compulocks kwalitatief hoogwaardige producten levert wordt er ook de nodige aandacht besteed aan design. De beveiligingsoplossingen van Maclocks passen dan ook vaak perfect bij het unieke design van de apple producten alsof het door Apple zelf ontwikkeld is.

Naast Maclocks, het merk voor het beveiligen van Apple producten, vallen onder Compulocks ook de merken Applelocks, GalaxyEnclosures, PCLocks en CartiPad. Voor vrijwel ieder product op kantoor, in het onderwijs, in klinieken of overheidsinstellingen heeft Compulocks wel een beveiligingsoplossing.

Voor een aantal producten is het mogelijk maatwerk te regelen bij grotere aantallen. Aangezien wij rechtstreeks zaken doen met Compulocks USA kunnen wij u snel een interessante aanbieding doen. Neemt u hiervoor contact op met Security Display Solutions op 024 - 641 94 74.

Producten van Maclocks

De producten van Maclocks zijn van hoge kwaliteit en alleen de beste materialen worden gebruikt. Ook wat design betreft zijn ze onovertroffen. Hierdoor vallen de producten wel in een hogere prijs categorie. U zult echter merken dat de producten de investering waard zijn en er geen enkele consessie wordt gedaan aan de kwaliteit.

Apple producten

De laatste generatie MacBook Pro en Air hebben geen standaard Kensington aansluiting zoals alle andere laptops voor het mechanisch beveiligen tegen diefstal met een kabel. Maclocks hebben een aantal oplossingen hiervoor verzonnen. Er zijn volledige transparante covers of een aluminium plaat met Kensington aansluiting die beiden aan de onderzijde bevestigd worden door middel van de eigen schroeven van de Macbook of meegeleverde schroeven.


Voordelen en nadelen

 

Opties

Maclocks biedt tevens een aantal op opties aan:

Overige producten

 

Mocht u ondanks bovenstaande uitleg nog vragen hebben, of wilt u een offerte, neemt u dan contact met ons op via 024 - 641 94 74 of info@sediso.com.

Website

De website van Maclocks: http://www.maclocks.com

Maclocks op Youtube : https://www.youtube.com/user/maclockscom

Maclocks op Facebook: https://www.facebook.com/maclockscom

Maclocks op Pinterest: https://www.pinterest.com/maclocks/

Contactgegevens Compulocks

Compulocks Brands Inc.

13521 Immanuel Road

Pflugerville, TX 78660-8284

Verenigde Staten

Security Display Solutions en Compulocks

Security Display Solutions is dealer van de Maclocks beveiligingsproducten voor de Apple producten, tablet standaarden en houders. Wij bieden een groot assortiment en de grootste keuze. Onze website werkt met opties voor ieder artikel zodat niet voor ieder afzonderlijke combinatie een nieuw artikel aangemaakt is. U configureert zodoende de meest geschikte standaard. Zo houdt u het overzicht en maakt u de beste keuze. Het grootste assortiment Maclocks tablet vloerstandaarden, tafelstandaarden en wandhouders tegen concurrerende prijzen.

Het volledige assortiment Compulocks producten: Maclock producten

Logo van Compulocks / Maclocks