€ 59,95 € 72,54 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Maclocks Mac Mini hoogwaardig aluminium houder en slot is een elegante manier om de Mac Mini te beveiligen tegen diefstal. De Mac Mini wordt … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Maclocks Mac Mini hoogwaardig aluminium houder en slot is een elegante manier om de Mac Mini te beveiligen tegen diefstal. De Mac Mini wordt in de houder geschoven waarbij alle poorten vrij toegankelijk blijven. De kabels van de randapparatuur worden door de metalen beveiligingsbandje van het slot gehaald zodat deze ook beveiligd zijn. Vervolgens wordt het slot aan de houder bevestigd.

Is er geen mogelijkheid de kabel ergens aan vast te leggen, of u wilt een elegantere oplossing, bestel dan het Compulocks ankerpunt om de kabel aan vast te leggen.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Security Mac Mini Lock / Mac Mini Mount van Maclocks is de beste optie om de nieuwe Mac Mini te beveiligen tegen diefstal. De Mac Mini houder is gemaakt van 100% hoogwaardig aluminium en het design pas perfect bij de Apple Mac Mini.

MAKKELIJK MONTEREN

De houder is voorzien van standaard 75 en 100 VESA gaten om deze tegen ieder glad oppervlak te bevestigen zoals muur, tafel, bureau of onderkant bureau. De Mac Mini wordt in de houder geschoven en beveiligd door middel van het meegeleverde Kensington slot (zonder kabel). Uiteraard is het mogelijk ook de houder zelf te beveiligen door een universele kabel te gebruiken met Kensington slot (los verkrijgbaar). De afmetingen zijn 20,3 x 20,3 x 3,8 cm.

RANDAPPARATUUR OOK VEILIG

Wordt het meegeleverde slot of een originele Maclocks kabel gebruikt dan kan ook de randapparatuur beveiligd worden door de kabels door het beveiligingsbandje te halen voordat het slot vastgezet wordt.

VOLLEDIG TOEGANKELIJK

Uiteraard zijn alle poorten vrij toegankelijk en zorgt de houder voor voldoende koeling van de Mac Mini. Tevens blijft de WiFi ontvangst ongehinderd.

UNIEKE BEVEILIGING

De Mac Mini houder is een uniek beveiligingssysteem tegen diefstal. De beste manier om uw kostbare Mac Pro systemen op kantoor, studio, beurs of thuis te beveiligen tegen diefstal.

De Mac Mini set bevat: 

  • Mac Mini aluminium houder
  • 2 sleutels
  • Kensington slot (zonder kabel)
  • Kabel beveiligingsband
ArtikelcodeMMEN76
ProducttypeKabels
Categorieën Apple Mac Mini, Maclocks Apple beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 59,95
Prijs (incl. btw)€ 72,54
BTW hoog (21%)€ 12,59
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten