Winkelmand

€ 79,95 € 96,74 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Maclocks Apple Mac Pro security bracket + kabel is een uniek beveiligingssysteem voor de Apple Mac Pro tegen diefstal. Het bestaat uit 2 metalen plaatjes … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Maclocks Apple Mac Pro security bracket + kabel is een uniek beveiligingssysteem voor de Apple Mac Pro tegen diefstal. Het bestaat uit 2 metalen plaatjes die vrijwel onzichtbaar gemonteerd worden op de Mac Pro, een kabel met 2 sleutels en een metalen beveiligingsband om de kabels van perifere appratuur te beveiligen. De beste manier om uw kostbare Mac Pro systemen op kantoor, studio, beurs of thuis te beveiligen tegen diefstal.

De Maclocks Mac Pro Security Lock beveiliging bestaat uit twee metalen plaatjes die in de Mac Pro gemonteerd worden. De roestvrij stalen kabel met lus wordt om een nagelvast object vastgelegd. De kabels van de perifere apparatuur worden door het kabel beveiligingsbandje gehaald en vervolgens wordt het slot bevestigd aan de metalen plaatjes. De Mac Pro is beveiligd tegen diefstal.

Is er geen mogelijkheid de kabel ergens aan vast te leggen, of u wilt een elegantere oplossing, bestel dan het Compulocks ankerpunt om de kabel aan vast te leggen.

De Mac Pro Lock set bevat: 

  • High Security Stainless Steel Bracket Plate
  • 2 sleutels
  • 180 cm lange kabel met Kensington slot
  • Kabel beveiligingsband
ArtikelcodeCL12MPL
ProducttypeKabels
Categorieën Apple Mac Pro, Maclocks Apple beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 79,95
Prijs (incl. btw)€ 96,74
BTW hoog (21%)€ 16,79
Minimum bestelhoeveelheid 1
Gewicht (kg) 1,0

Aanbevolen producten