Winkelmand

€ 69,00 € 83,49 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Zoals u weet ontbreekt er de mogelijkheid om uw Apple MacBook PRO 13 inch Retina mechanisch te beveiligen tegen diefstal. Een groot probleem want Apple … Lees meer

Zoals u weet ontbreekt er de mogelijkheid om uw Apple MacBook PRO 13 inch Retina mechanisch te beveiligen tegen diefstal. Een groot probleem want Apple producten zijn erg gewild. Hoe voorkomt u diefstal van uw MacBook PRO als u even van uw (flexibele) werkplek bent?

Maclocks is specialist op het gebied van beveiliging van Apple producten. Met de introductie van het nieuwe Wedge Bracket Locking System voor de Apple MacBook PRO 13 inch is er eindelijk een elegante manier om uw MacBook PRO te beveiligen tegen diefstal. Inclusief kabel met sleutelslot.

De beveiliging bestaat uit een hoogwaardige lichtgewicht luchtvaart aluminium plaat met een "Wedge" (wigvormige) veiligheidsslot. Deze plaat is nog geen 1 mm dik, weegt slechts 45 gram en is voorzien van anti-glij voetjes. Deze dunne plaat schroeft u met behulp van de meegeleverde schroevendraaier en 4 schroeven op de plaats van de originele schroefgaten in uw MacBook PRO met Retina display.

Zit de aluminium plaat op zijn plaats dan gebruikt u de meegeleverde stalen kabel met lus, met een lengte van 183 cm, om de MacBook PRO aan een object vast te leggen. Er worden 2 sleutels meegeleverd. U steekt de sleutel in het Wedge slot dat open springt en steekt dit in de aluminium houder die aan de MacBook PRO vast zit. Met behulp van het schuifje klikt u het slot vast. 

Deze elegante beveiliging past volledig bij het dunne ontwerp van de MacBook PRO 13 inch Retina en zit op geen enkele manier in de weg. Een onmisbaar accessoire om uw kostbare MacBook PRO tegen gelegenheidsdiefstal te beveiligen.

De verpakking bevat:

  • MacBook PRO 13 inch Security Locking Bracket
  • Schroevendraaier
  • 4 schroeven
  • Gegalvaniseerde Wedge Lock 183cm lange veiligheidskabel met 2x sleutel

VIDEO MACLOCKS BRACKET SECURITY

ArtikelcodeMBPR13BRWEDGE
ProducttypeKabels
Categorieën Apple Macbook, Apple MacBook, Maclocks Apple beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 69,00
Prijs (incl. btw)€ 83,49
BTW hoog (21%)€ 14,49
Minimum bestelhoeveelheid 1
Gewicht (kg) 1,0

Aanbevolen producten