€ 54,95 € 66,49 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Uniek beveiligingssysteem van Maclocks om zowel de Apple TV als de kabels te beveiligen tegen diefstal. De Maclocks Apple TV beveiligingsbeugel is gemaakt van hoogwaardig … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Uniek beveiligingssysteem van Maclocks om zowel de Apple TV als de kabels te beveiligen tegen diefstal. De Maclocks Apple TV beveiligingsbeugel is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt aluminium en het slot met beugel voor de kabels van gegalvaniseerd staal. De beveiligingsbeugel wordt aan een vlak oppervlakte geschroefd en de Apple TV wordt in de houder geschoven. Zodoende zit deze muurvast. De kabels en de Apple TV kan worden beveiligd door het slot (zonder kabel) te bevestigen. Alle poorten blijven vrij toegankelijk.  Geschikt voor de Apple TV HD (Gen.4) en 4K (Gen.1+2).

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Apple TV Mount van Maclocks is de beste optie om de Apple TV HD (Gen.4) en 4K (Gen.1+2) te beveiligen tegen diefstal. De Apple TV houder is gemaakt van 100% hoogwaardig aluminium en het zwart gespoten design pas perfect bij de Apple TV. De binnenafmetingen zijn 35mm hoog en 98mm breed en diep.

MAKKELIJK MONTEREN

De houder is voorzien van standaard 75 VESA gaten om deze tegen ieder glad oppervlak te bevestigen zoals muur, tafel, bureau of onderkant bureau. De Apple TV wordt in de houder geschoven en beveiligd door middel van het meegeleverde Kensington slot (zonder kabel). Uiteraard is het mogelijk ook de houder zelf te beveiligen door een universele kabel te gebruiken met Kensington slot (los verkrijgbaar).

RANDAPPARATUUR OOK VEILIG

Wordt het meegeleverde slot of een originele Maclocks kabel gebruikt dan kan ook de randapparatuur beveiligd worden door de kabels door het metalen beveiligingsbandje te halen voordat het slot vastgezet wordt.

VOLLEDIG TOEGANKELIJK

Uiteraard zijn alle poorten vrij toegankelijk en zorgt de houder voor voldoende koeling van de Apple TV. Tevens blijft de WiFi ontvangst ongehinderd.

UNIEKE BEVEILIGING

De Apple TV houder is een uniek beveiligingssysteem tegen diefstal. De beste manier om uw kostbare Apple TV op kantoor, studio, beurs of thuis te beveiligen tegen diefstal.

Is er geen mogelijkheid de kabel ergens aan vast te leggen, of u wilt een elegante oplossing, bestel dan het Compulocks ankerpunt om de kabel aan vast te leggen.

De Apple TV set bevat: 

  • Apple TV zwarte aluminium houder
  • 2 sleutels
  • Kensington slot
  • Kabel beveiligingsband
ArtikelcodeATVEN35
ProducttypeKabels
Categorieën Apple TV, Maclocks Apple beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 54,95
Prijs (incl. btw)€ 66,49
BTW hoog (21%)€ 11,54
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten