€ 64,95 € 78,59 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Maclocks Blade bracket is wellicht de meest elegante manier om uw laptop of tablet met kabel te beveiligen tegen (gelegenheids)diefstal. Ideaal als beveiliging op … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Maclocks Blade bracket is wellicht de meest elegante manier om uw laptop of tablet met kabel te beveiligen tegen (gelegenheids)diefstal. Ideaal als beveiliging op een (flexibele) werkplek als ook op beurzen.  

De Blade Bracket wordt door middel van dubbelzijdige tape geplakt op het notebook of laptop. De houder met universele Kensington uitsparing kan uit de Blade Bracket getrokken worden en vervolgens met een kabel beveiligd worden. De Blade Bracket is zowel los als met kabel te verkrijgen. 

STERK EN ELEGANT

De Blade bracket beveiliging bestaat uit een hoogwaardige lichtgewicht luchtvaart aluminium plaat met een uitklapbaar deel voorzien van een uitsparing. De Blade is 17,4 cm lang, 4,1 cm breed en 8 mm dik. Het uiklapbaar deel is 8 cm lang. De Blade is voorzien van anti-glij voetjes. De Blade wordt op de onderzijde van laptop of tablet geplakt. Het slot kan een trekkracht tot 65 kg weerstaan. 

WARMTE AFVOER EN ERGONOMISCH

Een bijkomend voordeel is dat de laptop een stukje van de ondergrond getild wordt waardoor er een betere warmte afvoer plaats kan vinden. Door het licht kantelen van het notebook ontstaat er direct een betere ergonomische positie van laptop of tablet.

UNIVERSEEL

De Maclocks Blade is voorzien van een universele Kensington uitsparing dus het is mogelijk een eigen kabel beveiliging te gebruiken of optioneel een Maclocks beveiligingskabel erbij aankopen. 

ArtikelcodeBLD01
ProducttypeKabels
Categorieën Kabel beveiliging, Beugels, Kabels, Apple Macbook, Apple MacBook, Universele productbeveiliging, Maclocks laptop beveiliging, Maclocks tablet beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 64,95
Prijs (incl. btw)€ 78,59
BTW hoog (21%)€ 13,64
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten