Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 64,95 Excl. BTW € 78,59 Incl. BTW

Maclocks Blade universele notebook en tablet beveiliging

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 64,95 Excl. BTW € 78,59 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Maclocks Blade bracket is wellicht de meest elegante manier om uw laptop of tablet met kabel te beveiligen tegen (gelegenheids)diefstal. Ideaal als beveiliging op een (flexibele) werkplek als ook op beurzen.  

De Blade Bracket wordt door middel van dubbelzijdige tape geplakt op het notebook of laptop. De houder met universele Kensington uitsparing kan uit de Blade Bracket getrokken worden en vervolgens met een kabel beveiligd worden. De Blade Bracket is zowel los als met kabel te verkrijgen. 

Beschrijving

Details

STERK EN ELEGANT

De Blade bracket beveiliging bestaat uit een hoogwaardige lichtgewicht luchtvaart aluminium plaat met een uitklapbaar deel voorzien van een uitsparing. De Blade is 17,4 cm lang, 4,1 cm breed en 8 mm dik. Het uiklapbaar deel is 8 cm lang. De Blade is voorzien van anti-glij voetjes. De Blade wordt op de onderzijde van laptop of tablet geplakt. Het slot kan een trekkracht tot 65 kg weerstaan. 

WARMTE AFVOER EN ERGONOMISCH

Een bijkomend voordeel is dat de laptop een stukje van de ondergrond getild wordt waardoor er een betere warmte afvoer plaats kan vinden. Door het licht kantelen van het notebook ontstaat er direct een betere ergonomische positie van laptop of tablet.

UNIVERSEEL

De Maclocks Blade is voorzien van een universele Kensington uitsparing dus het is mogelijk een eigen kabel beveiliging te gebruiken of optioneel een Maclocks beveiligingskabel erbij aankopen. 

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer BLD01
Prijs incl.BTW € 78,59
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk MacLocks
Gewicht Nee
Garantie 2 jaar carry-in
Kabel lengte NVT
Kabel dikte NVT
Type slot Niet van toepassing
Bijzonderheden Universele laptop en tablet houder
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items: