Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.749,00 Excl. BTW € 2.116,29 Incl. BTW

Maclocks CartiPad Duo beveiligingskar voor 32 tablets

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.749,00 Excl. BTW € 2.116,29 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

Voor het veilig opslaan en laden van tablets heeft Compulocks de CartiPad Duo opslag- en beveiligingskast ontworpen. Er kunnen 32 tablets of netbooks in geplaatst worden van 13 inch of kleiner. De kast wordt geleverd met een kar zodat deze verplaatsbaar wordt. Deze combinatie bestaat uit 2 Maclocks Solo kasten en 1 kar. 

De kasten zijn ook weer los te schroeven en kunnen dan bevestigd worden aan een muur of een bureau/tafel. U maakt gebruik van de originele kabels en laders. De deur kan afgesloten en op slot gedraaid worden. Geen rondslingerende en lege tablets meer op kantoor of school.

Beschrijving

Details

GESCHIKT VOOR 32 TABLETS OF NETBOOKS TOT 13 INCH

In de CartiPad DUO van Compulocks kunnen tot maximaal 32 tablets of netbooks tot maximaal 13 inch geplaatst worden. Op de afdekplaat in de kast kan aangegeven worden van wie welke tablet is door er een naamsticker op te plakken. 

De Maclocks CartiPad DUO is gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht materialen en voozien van voldoende ventilatie sleuven om de tablets tegen oververhitting te beschermen. Tevens blijven ze ook in de kast verbonden met WiFi indien dit wenselijk is. De kast wordt afgesloten met behulp van een sleutel. Er worden 2 sleutels meegeleverd.

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 32 TABLETS

Er worden geen kabels of laders meegeleverd. De originele laders en kabels kunnen gebruikt worden om via de interne stopcontacten de tablets of netbooks te laden. 

STAPELBAAR EN VERPLAATSBAAR

De afmetingen van een losse kast zijn 45,7 cm breed, 35,6 cm hoog en 35,6 cm diep. De kar met kasten heeft de afmetingen 55 cm breed, 99 cm hoog en 45,8 cm diep. Het gewicht van de kasten is 22,6 kg en van de kar 7,7 kg. Samen wegen ze 30,3 kg. De kasten kunnen van de kar gehaald worden en eventueel ook aan een muur worden bevestigd. De verplaatsbare kar is voorzien van 2 zwenkwielen en 2 vaste wielen. 

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer CL-DUO-EU
Prijs incl.BTW € 2.116,29
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk MacLocks
Aantal tablets/laptops Nee
Hoogte (cm) 99
Breedte (cm) 55
Diepte (cm) 45,8
Gewicht Nee
Kleur Wit
Laad functie Niet van toepassing
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor alle tablets en netbooks tot 13 inch
Configurator

Wellicht ook interessant