Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.038,00 Excl. BTW € 1.255,98 Incl. BTW

Maclocks CartiPad Uno beveiligingskar voor 16 tablets

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.038,00 Excl. BTW € 1.255,98 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

Voor het veilig opslaan en laden van tablets heeft Compulocks de CartiPad Uno opslag- en beveiligingskast ontworpen. Er kunnen 16 tablets of netbooks in geplaatst worden van 13 inch of kleiner. De kast wordt geleverd met een kar zodat deze verplaatsbaar wordt. het is mogelijk om 2 Maclocks Solo kasten op 1 CartiPad te bevestigen. 

De kast is ook weer los te schroeven en kan dan bevestigd worden aan een muur of een bureau/tafel. U maakt gebruik van de originele kabels en laders. De deur kan afgesloten en op slot gedraaid worden. Geen rondslingerende en lege tablets meer op kantoor of school.

Beschrijving

Details

GESCHIKT VOOR 16 TABLETS OF NETBOOKS TOT 13 INCH

In de CartiPad UNO van Compulocks kunnen tot maximaal 16 tablets of netbooks tot maximaal 13 inch geplaatst worden. Op de afdekplaat kan aangegeven worden van wie welke tablet is door er een naamsticker op te plakken. 

De Maclocks CartiPad UNO is gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht materialen en voozien van voldoende ventilatie sleuven om de tablets tegen oververhitting te beschermen. Tevens blijven ze ook in de kast verbonden met WiFi indien dit wenselijk is. De kast wordt afgesloten met behulp van een sleutel. Er worden 2 sleutels meegeleverd.

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 16 TABLETS

Er worden geen kabels of laders meegeleverd. De originele laders en kabels kunnen gebruikt worden om via de interne stopcontacten de tablets of netbooks te laden. 

STAPELBAAR EN VERPLAATSBAAR

De afmetingen van de kast alleen zijn 45,7 cm breed, 35,6 cm hoog en 35,6 cm diep. De kar met kast heeft de afmetingen 55 cm breed, 99 cm hoog en 45,8 cm diep. Het gewicht van de kast is 11,3 kg en van de kar 7,7 kg. Samen wegen ze 19 kg. De kast kan van de kar gehaald worden en eventueel ook aan een muur worden bevestigd. Op de kar is plaats voor 2 stuks Maclocks SOLO kasten. De verplaatsbare kar is voorzien van 2 zwenkwielen en 2 vaste wielen. 

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer CL-UNO-EU
Prijs incl.BTW € 1.255,98
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk MacLocks
Aantal tablets/laptops 16
Hoogte (cm) 99
Breedte (cm) 55
Diepte (cm) 45,8
Gewicht Nee
Kleur Wit
Laad functie Niet van toepassing
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor alle tablets en netbooks tot 13 inch (zonder hoes)
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Configurator

Wellicht ook interessant