Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 49,00 Excl. BTW € 59,29 Incl. BTW

Maclocks Ledge voor MacBook AIR 11 en 13 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 49,00 Excl. BTW € 59,29 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

Zoals u weet ontbreekt er de mogelijkheid om uw Apple MacBook Air 11 en 13 inch mechanisch te beveiligen tegen diefstal. Een groot probleem want Apple producten zijn erg gewild. Hoe voorkomt u diefstal van uw MacBook Air als u even van uw (flexibele) werkplek bent?

Maclocks is specialist op het gebied van beveiliging van Apple producten. Met de introductie van het nieuwe Ledge beveiligingssysteem voor de Apple MacBook Air is er eindelijk een elegante manier om uw MacBook te beveiligen tegen diefstal.

Beschrijving

Details

De beveiliging bestaat uit een hoogwaardige lichtgewicht luchtvaart aluminium Kensington "hoekje" met een Kensington uitsparing en een kabel met sleutelslot of cijferslot. De Ledge schroeft u met behulp van de meegeleverde schroevendraaier en schroef op de plaats van een origineel schroefgat in uw MacBook Air 11 of 13 inch. 

Zit de Ledge op zijn plaats dan gebruikt u de meegeleverde stalen kabel met lus, met een lengte van 183 cm, om de MacBook Air aan een object vast te leggen. Er worden 2 sleutels meegeleverd met het sleutelslot. De code van het cijferslot stelt u zelf in. 

Deze elegante beveiliging past volledig bij het dunne ontwerp van de MacBook Air 11 en 13 inch en zit op geen enkele manier in de weg. Een onmisbaar accessoire om uw kostbare MacBook Air tegen gelegenheidsdiefstal te beveiligen.

De verpakking bevat:

  • MacBook Ledge
  • Schroevendraaier
  • 1 schroef
  • Gegalvaniseerde 183cm lange veiligheidskabel met sleutel- of cijferslot
Specificaties

Specificatie

Artikelnummer MBALDG01
Prijs incl.BTW € 59,29
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk MacLocks
Gewicht 45 gr
Garantie 2 jaar carry-in
Kabel lengte 183 cm
Kabel dikte 4 mm
Type slot Kensington
Bijzonderheden Alleen geschikt voor de MacBook Air 11,6 en 13,3 inch