Winkelmand

€ 69,95 € 84,64 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Zoals u weet ontbreekt er de mogelijkheid om uw Apple MacBook PRO 13 en 15 inch Retina mechanisch te beveiligen tegen diefstal. Een groot probleem … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Zoals u weet ontbreekt er de mogelijkheid om uw Apple MacBook PRO 13 en 15 inch Retina mechanisch te beveiligen tegen diefstal. Een groot probleem want Apple producten zijn erg gewild. Hoe voorkomt u diefstal van uw MacBook PRO als u even van uw (flexibele) werkplek bent?

Maclocks is specialist op het gebied van beveiliging van Apple producten. Met de introductie van het nieuwe Ledge beveiligingssysteem voor de Apple MacBook PRO 13 en 15 inch is er eindelijk een elegante manier om uw MacBook PRO te beveiligen tegen diefstal.

LET OP: NIET GESCHIKT VOOR MACBOOK PRO TOUCH (met Touchbar: klik hier).

De beveiliging bestaat uit een hoogwaardige lichtgewicht luchtvaart aluminium Kensington "hoekje" met een Kensington uitsparing en een kabel met sleutelslot of cijferslot. De Ledge schroeft u met behulp van de meegeleverde schroevendraaier en schroef op de plaats van een origineel schroefgat in uw MacBook PRO 13 of 15 inch met Retina display. Tevens plakt u de meegeleverde rubber voetjes op de plek van de originele voetjes aan de achterzijde.

Zit de Ledge op zijn plaats dan gebruikt u de meegeleverde stalen kabel met lus, met een lengte van 183 cm, om de MacBook PRO aan een object vast te leggen. Er worden 2 sleutels meegeleverd met het sleutelslot. De code van het cijferslot stelt u zelf in. 

Deze elegante beveiliging past volledig bij het dunne ontwerp van de MacBook PRO 13 en 15 inch Retina en zit op geen enkele manier in de weg. Een onmisbaar accessoire om uw kostbare MacBook PRO tegen gelegenheidsdiefstal te beveiligen.

De verpakking bevat:

  • MacBook Ledge
  • Schroevendraaier
  • 1 schroef
  • 2 stuks rubber voetjes
  • Gegalvaniseerde 183cm lange veiligheidskabel met sleutel- of cijferslot
LET OP: NIET GESCHIKT VOOR MACBOOK PRO TOUCH (met Touchbar: klik hier).
ArtikelcodeMBPRLDG01
ProducttypeKabels
Categorieën Apple Macbook, Apple MacBook, Maclocks Apple beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 69,95
Prijs (incl. btw)€ 84,64
BTW hoog (21%)€ 14,69
Minimum bestelhoeveelheid 1
Gewicht (kg) 1,0

Aanbevolen producten