€ 99,95 € 120,94 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Maclocks SlideDock Security Stand voor smartphones en pin apparaten is een veilige tafelstandaard met hoogwaardige afwerking. Deze beveiligde tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor smartphones … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Maclocks SlideDock Security Stand voor smartphones en pin apparaten is een veilige tafelstandaard met hoogwaardige afwerking. Deze beveiligde tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor smartphones en alle andere apparaten met een vlakke achterzijde waarop een dubbelzijdige sticker geplakt kan worden.

De standaard kan 360 graden roteren. Er wordt een metalen plaatje met een gat met behulp van dubbelzijdige tape op het te beveiligen apparaat geplakt. Dit metalen plaatje schuift in de houder van de standaard en via een sleutelslot vastgezet. Het voordeel is dat het apparaat  eenvoudig en snel met behulp van de sleutel los te maken is om deze te vervangen, op te bergen of mee te nemen.

Aan de achterzijde van de standaard loopt een gootje om een laadkabel door te laten lopen. De kijkhoek is 30 graden. 

De Maclocks SlideDock Security Stand is te beschermen tegen diefstal door middel van schroeven (niet meegeleverd) waarmee de standaard op de ondergrond wordt vastgeschroefd of via de meegeleverde dubbelzijdige industriële sticker. De standaard kan aan de wand bevestigd worden of op een tafel.

Artikelcode199BSLDDCKB
ProducttypeStandaard
Categorieën iPad 9,7" tafelstandaard, iPad Air 1/2 tafelstandaards, iPad 2/3/4 tafelstandaards, TAB S7+ tafelstandaards, TAB S7 tafelstandaards, TAB S6 tafelstandaards, TAB S5e tafelstandaards, TAB A7 tafelstandaards, TAB A8 tafelstandaards, Mechanische beveiliging, Universele productbeveiliging, Maclocks
Prijs (excl. BTW)€ 99,95
Prijs (incl. BTW)€ 120,94
BTW hoog (21%)€ 20,99
Merk MacLocks
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten