Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 695,00 Excl. BTW € 840,95 Incl. BTW

Maclocks Solo beveiligingskast voor 16 tablets

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 695,00 Excl. BTW € 840,95 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

Voor het veilig opslaan en laden van tablets heeft Compulocks de Solo opslag- en beveiligingskast ontworpen. Er kunnen 16 tablets of netbooks in geplaatst worden van 13 inch of kleiner. De kast wordt bevestigd aan een muur of op een bureau/tafel. U maakt gebruik van de originele kabels. De deur kan afgesloten worden. Geen rondslingerende en lege tablets meer op kantoor of school.

Beschrijving

Details

GESCHIKT VOOR 16 TABLETS OF NETBOOKS TOT 13 INCH

In de SOLO van Compulocks kunnen tot maximaal 16 tablets of netbooks tot maximaal 13 inch geplaatst worden. Op de afdekplaat kan aangegeven worden van wie welke tablet is door er een naamsticker op te plakken

De SOLO is gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht materialen en voozien van voldoende ventilatie sleuven om de tablets tegen oververhitting te beschermen. Tevens blijven ze ook in de kast verbonden met WiFi indien dit wenselijk is. De kast wordt afgesloten met behulp van een sleutel. Er worden 2 sleutels meegeleverd.

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 16 TABLETS

Er worden geen kabels of laders meegeleverd. De originele laders en kabels kunnen gebruikt worden om via de interne stopcontacten de tablets of netbooks te laden. 

STAPELBAAR

De afmetingen van de kast zijn 45,7 cm breed, 35,6 cm breed en 35,6 cm diep. het gewicht is 11,34 kg. De SOLO kan aan een muur worden bevestigd, aan een bureau of op elkaar. Zodoende kunt u tot 3 eenheden aan elkaar bevestigen voor de opslag van 48 tablets. 

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer CL-SOLO
Prijs incl.BTW € 840,95
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk MacLocks
Aantal tablets/laptops Nee
Hoogte (cm) 35,6
Breedte (cm) 45,7
Diepte (cm) 35,6
Gewicht Nee
Kleur Wit
Laad functie Niet van toepassing
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Geschikt voor alle tablets en netbooks tot 13 inch

Wellicht ook interessant