Winkelmand

€ 129,00 € 156,09 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

MICROSOFT SURFACE GO VLAKKE WANDHOUDER

De Maclocks Rokku Surface Go Security Lock Tablet Enclosure zwart vlakke wandhouder voor Microsoft Surface GO tablets is in portrait of landscape te monteren. Daarnaast kan de cassette eenvoudig gebruikt worden om de vlakke wandhouder om te bouwen naar tafelstandaard of vloerstandaard middels VESA 100x100.

VEILIG EN SNEL OPENEN EN SLUITEN

De Maclocks Rokku Surface Go Security Lock Tablet Enclosure zwart wordt geleverd met 2 sleutels waarmee de cassette eenvoudig en snel te openen en weer af te sluiten is. De tablet zit veilig opgeborgen in de cassette. Daarnaast is de cassette voorzien van een Kensington sleuf zodat deze extra te beveiligen is door deze vast te leggen middels een Kensington kabel.

STRAK DESIGN

De Maclocks Rokku Surface Go wandhouder voor Surface GO 1 en 2 tablets heeft een strak en eenvoudig design waarbij de aandacht op de inhoud van de tablet wordt gevestigd. De cassette is gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht.

MONTAGE EN BEDRADING

De Maclocks Rokku Surface Go vlakke wandhouder heeft een uitsparing aan de zijkant en onderzijde. Bij montage op de wand is het dus mogelijk de kabel blind te monteren. 

De cassette is voorzien van gaten voor VESA 100x100 mm.

Artikelcode510GROKB
ProducttypeStandaard
Categorieën MS Go wandhouders, Wandhouder 9-11 inch, Maclocks
Prijs (excl. btw)€ 129,00
Prijs (incl. btw)€ 156,09
BTW hoog (21%)€ 27,09
Merk MacLocks
Min. bestelh. 1

Aanbevolen producten