€ 119,00 € 143,99 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Space enclosure van Maclocks voor de MS Surface tablets is een afsluitbare cassette gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hiermee kan de MS Surface tablet veilig … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Space enclosure van Maclocks voor de MS Surface tablets is een afsluitbare cassette gemaakt van hoogwaardig aluminium. Hiermee kan de MS Surface tablet veilig en vlak aan de wand worden gehangen. De cassette heeft een VESA 10 (10x10 cm) patroon aan de achterzijde waarmee deze vlak aan de wand gehangen kan worden.

Optioneel is een houder voor een keyboard verkrijgbaar en een kit voor montage op glazen panelen.

Veilig tegen diefstal

De Maclocks Space Enclosure voor de Surface GO is voorzien van één sleutelslot en de Surface PRO cassette heeft 2 sleutelsloten. Er worden 2 sleutels meegeleverd. Het slot kan snel en eenvoudig op slot gedrukt worden zonder dat daar de sleutel bij nodig is.

De cassette zelf is gemaakt van aluminium en voorzien van een grijs-zwarte coating. De cassette kan via de VESA 10 gaten vlak aan de wand bevestigd worden of op accessoires vastgezet worden. De cassette is voorzien van een uitsparing voor een Kensington kabel (niet te gebruiken bij montage tegen de wand).

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De cassette is voorzien van uitsparingen voor de aan/uit knop en de volume knoppen. De laadkabel kan via een gat in de achterzijde van de cassette door een gat in de wand uit het zicht weggewerkt worden. Er zit een uitsparing in de cassette voor de kabel aansluiting indien montage uit het zicht niet mogelijk is.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. De hoeken van de cassette zijn open voor ventilatie.

Opties

Optioneel verkrijgbaar zijn een houder voor een keyboard voor de MS Surface Pro/Go en een montage kit voor het bevestigen van de Space Enclosure op een glazen wand zoals een vergaderruimte.

ArtikelcodeMLSPGWMS
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 12-13 inch, MS Go wandhouders, Maclocks tablet beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 119,00
Prijs (incl. btw)€ 143,99
BTW hoog (21%)€ 24,99
Merk MacLocks
Min. bestelh. 1