Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 69,95 Excl. BTW € 84,64 Incl. BTW

Maclocks universele tablet tafel standaard met kabel zwart

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 69,95 Excl. BTW € 84,64 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Maclocks universele tablet houder en beveiligingskabel zwart is een goedkope maar veilige manier om een tablet te laten gebruiken door klanten of bezoekers en te beschermen tegen diefstal. Alle tablets vanaf 7 inch kunnen zowel horizontaal als verticaal in de houder geplaatst worden. De set wordt geleverd met de Maclocks universele tablet beveiligings ankerplaat en kabel. De plaat wordt met dubbelzijdige tape op de tablet geplakt.

Beschrijving

Details

De Maclocks universele tablet houder is geschikt voor alle 7 inch tablets en groter. De set bestaat uit de universele houder, een ankerplaat met dubbelzijdige tape en een gegalvansieerde stalen kabel.

De ankerplaat van 5x5 cm, met Kensington uitsparing, wordt aan de tablet bevestigd en kan eventueel weer verwijderd worden zonder de tablet te beschadigen. Dit is niet heel eenvoudig en er dient dan wel nieuwe tape aangebracht te worden. Het slot wordt door de lus in de kabel gehaald en om een nagelvast object vastgelegd. Vervolgen wordt het slot vastgemaakt aan de tablet. De set wordt met 2 sleutels geleverd.

De houder is van lichtgewicht aluminium en gespoten in zwart. De voet is voorzien van schroefgaten zodat deze vastgezet kan worden op de ondergrond. Er is tevens een uitsparing om het slot en de kabel in vast te leggen.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer CL12UTHBB
Prijs incl.BTW € 84,64
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk MacLocks
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 500
Materiaal Aluminium
Afmetingen voet 14,5 x 10,5 cm
Hoogte 7,5 cm
Dikte voet 0,2 cm
Cassette NVT
Kijkhoek 45
Scharnier Geen scharnier
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Voor alle tablets vanaf 7 inch
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Video