Winkelmand

€ 74,95 € 90,69 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
De Maclocks universele tablet tafel standaard HoverTab is een goedkope maar veilige manier om een tablet te laten gebruiken door klanten of bezoekers en te … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Maclocks universele tablet tafel standaard HoverTab is een goedkope maar veilige manier om een tablet te laten gebruiken door klanten of bezoekers en te beschermen tegen diefstal.

Alle tablets en smartphones kunnen zowel horizontaal als verticaal in de houder geplaatst worden. De beveiligingsplaat wordt met dubbelzijdige tape op de tablet of smartphone geplakt. Deze wordt vervolgens op de standaard geplaatst en op slot gezet. De standaard kan vastgeschroefd worden op de ondergrond en eventueel extra beveiligd worden met een Maclocks kabel met Kensington slot.

De Maclocks HoverTab universele tablet standaard is geschikt voor alle tablets tot 11 inch en smartphones. 

De ankerplaat van 5x5 cm wordt aan de tablet bevestigd en kan eventueel weer verwijderd worden zonder de tablet te beschadigen. Dit is niet heel eenvoudig en er dient dan wel nieuwe tape aangebracht te worden. Vervolgens wordt de tablet met ankerplaat op de tafelstandaard bevestigd en in het slot vastgeklikt. De set wordt met 2 sleutels geleverd.

De standaard is 15,2 cm hoog en staat onder een hoek van 60 graden. De voet is 10,2 cm lang en zorgt voor de stabiliteit. De HoverTab is gemaakt van lichtgewicht aluminium. De voet is voorzien van schroefgaten zodat deze vastgezet kan worden op de ondergrond. Er is tevens een Kensington uitsparing om de standaard met een universele Kensington kabel vast te leggen.

Aanbevolen producten