Winkelmand

€ 699,00 € 845,79 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Voor het veilig opslaan en laden van tablets heeft Compulocks de WalliPad cabinet ontworpen. Er kunnen 8 tablets in geplaatst worden van 10" of kleiner. … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan en laden van tablets heeft Compulocks de WalliPad cabinet ontworpen. Er kunnen 8 tablets in geplaatst worden van 10" of kleiner. De kast wordt bevestigd aan een muur. Er wordt een 8 poorts USB lader meegeleverd. U maakt gebruik van de originele kabels. De deur kan afgesloten worden. Geen rondslingerende en lege tablets meer in uw kantoor.

GESCHIKT VOOR 8 TABLETS TOT 11 INCH

In de WalliPad van Compulocks kunnen tot maximaal 8 iPads of andere tablets tot maximaal 11 inch geplaatst worden. De kast is leverbaar in zwart met zilver of wit met zilver. 

De WalliPad is gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht materialen en voozien van voldoende ventilatie sleuven om de tablets tegen oververhitting te beschermen. Tevens blijven ze ook in de kast verbonden met WiFi indien dit wenselijk is. De kast wordt afgesloten met behulp van een sleutel. Er worden 2 sleutels meegeleverd.

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 8 TABLETS

De WalliPad is voorzien van een hoogwaardige industriële 8 poorts USB lader van 96W - 5V. De tablets worden met maximaal vermogen geladen. Een ingebouwde spanningsregelaar zorgt ervoor dat de tablets niet kunnen beschadigen in het geval van een stroompiek (blikseminslag). Er worden geen kabels meegeleverd dus u gebruikt de originele kabels die meegeleverd zijn met de tablets. 

CONFORM MEDISCHE STANDAARD

De Wallipad voldoet aan de Amerikaanse medische standaarden dus is ideaal voor het opslaan, beveiligen en opladen van tablets in ziekenhuizen en klinieken.

SLANKE KAST

De afmetingen van de kast zijn 91 cm hoog, 42 cm breed en 10 cm diep. De Wallipad wordt aan een muur bevestigd. Aangezien de kast slechts 10 cm diep is, is er niet veel ruimte nodig.

ArtikelcodeWalliPad8
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Maclocks tabletkasten
Prijs (excl. btw)€ 699,00
Prijs (incl. btw)€ 845,79
BTW hoog (21%)€ 146,79
Minimum bestelhoeveelheid 1