Winkelmand

€ 29,95 € 36,24 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
MAXCases EdgeProtect Dell Chromebook cover voor het beschermen van Chromebooks tegen vallen en stoten. De cover is specifiek gemaakt voor de Dell Chromebooks dus heeft … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

MAXCases EdgeProtect Dell Chromebook cover voor het beschermen van Chromebooks tegen vallen en stoten. De cover is specifiek gemaakt voor de Dell Chromebooks dus heeft een perfecte pasvorm. De MaxCases Dell Chromebook bescherming is verkrijgbaar in 2 versies:

  • EdgeProtect, hierbij wordt alleen een cover aangebracht op het scherm gedeelte van de Chromebook. De hoeken zijn zo ontworpen dat deze over de hoeken van het keyboard gedeelte vallen zodat de hoeken van de Chromebook worden beschermd bij het vallen.
  • EdgeProtectPlus, hierbij wordt zowel een cover op het scherm aangebracht alsmede op de onderkant van de Chromebook. Zodoende is de gehele Chromebook volledig beschermd bij vallen.

De covers zijn zo ontwikkeld dat alle poorten en knoppen vrij blijven. De speciale industriële tape zorgt dat de onderste cover stevig op zijn plaats blijft zitten en dat bij een val de krachten evenredig verdeeld worden over de cover. De bovenste cover wordt om het scherm geschoven. De cover heeft extra verstevigde hoeken om de Chromebook goed te kunnen beschermen tegen valschade.

Naast val bescherming zorgt de cover ook voor bescherming tegen vuil en krassen. De gehele cover is licht en klein zodat de Chromebook makkelijk meegenomen kan worden. Specifiek ontwikkeld voor het onderwijs.

Bij een minimale afname hoeveelheid van 300 stuks is het mogelijk de cases in een eigen kleur te laten maken. Vanaf 20 stuks is het mogelijk een (school)logo op de case te laten drukken (als u deze optie kiest nemen wij contact met u op).

LET OP: verkrijgbaar vanaf 5 stuks. Een sample is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via 024-6419474.

ArtikelcodeMC-DELL
ProducttypeCovers
Categorieën Chromebook covers
Prijs (excl. btw)€ 29,95
Prijs (incl. btw)€ 36,24
BTW hoog (21%)€ 6,29
Merk MaxCases
Minimum bestelhoeveelheid 5