€ 49,95 € 60,44 Inc.
Levertijd 5 tot 7 werkdagen
De MulTplx J-Plug Lock 2 beveiligingskabel met anker voor o.a. tablets, laptops en smartphones bestaat uit een hoogwaardige zeer flexibele RVS kabel met een audi … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De MulTplx J-Plug Lock 2 beveiligingskabel met anker voor o.a. tablets, laptops en smartphones bestaat uit een hoogwaardige zeer flexibele RVS kabel met een audi poort anker en een ankerpunt. Het ankerpunt wordt met dubbelzijdige tape geleverd en kan stevig vastgezet worden op een vlakke ondergrond. Daarnaast is het ankerpunt voorzien van 2 stuks M5 schroefgaten zodat deze via de onderzijde van een tafelblad met schroeven vastgezet kan worden.

De kabel heeft aan de andere zijde een audio poort anker dat vastgezet kan worden in iedere 3,5mm audio poort. Er is een speciale beveiligingssleutel (Tetrakey) nodig om dit vast te kunnen zetten (optioneel verkrijgbaar).

De verchroomde kabel is in totaal 130 cm lang. 

De verpakking bevat:

  • MulTplx J-Plug Lock 2
  • Dubbelzijdige sticker
  • Alcoholdoekje
  • Handleiding via QR code
De veiligheidssleutel (Tetrakey) is noodzakelijk om dit product te kunnen gebruiken. Er is maar één veiligheidssleutel nodig om meerdere MulTplx producten in te kunnen stellen.
ArtikelcodeJLK-200-B-Y
ProducttypeKabels
Categorieën Kabel beveiliging, Kabels, Kabels, Universele productbeveiliging, MulTplx
Prijs (excl. btw)€ 49,95
Prijs (incl. btw)€ 60,44
BTW hoog (21%)€ 10,49
Minimum bestelhoeveelheid 1