€ 1.479,00 € 1.789,59 Inc.
Leverbaar in 3 weken
Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. Belangrijkste punten … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. 

Belangrijkste punten van de Parat PARAPROJECT trolley koffer A16:

 • Opslag en beveiliging voor 16 Android tablets in (grote) covers
 • Inclusief korte laadkabels
 • Intelligent laadmanagement en synchroniseren
 • Voorzien van USB poorten met een laadvermogen van 2,1A
 • Tablets oplaadbaar met deksel gesloten
 • Aansluitpunt stekker buitenzijde met kap afgesloten
 • Afsluitbaar middels 2 cijfercombinatiesloten
 • Handgrepen voor het makkelijk optillen
 • 4 dubbel gelagerde wielen waarvan 2 op slot te zetten
 • 4-delige telescopische handel uittrekbaar tot 1m
 • Kunsstof buitenkant en aluminium frame
 • Laag gewicht van slechts 13 kg
 • Gevoerd met foam voor optimale bescherming

OPTIMAAL DESIGN

De Parat PARAPROJECT A16 trolley koffers voor 16 Android tablets in covers zijn de ideale manier om tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van vier kogelgelagerde zwenkwieltjes waarvan 2 met remmen. Met behulp van de 2 metalen handles aan de buitenzijde is de koffer eenvoudig te tillen. Met de 4 delige telescopische handgreep is de trolley snel en eenvoudig verrijdbaar. De buitenkant is gemaakt van 3mm slagvast kunststof.

Het deksel is voorzien van 4 scharnieren en hengsels met slot zodat deze open kan blijven staan en voorzien van 4 ventilatie roosters. Met behulp van 2 cijfercombinatiesloten is de koffer af te sluiten.

De binnenzijde is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. De compartimenten zijn gemaakt van Conpearl Raatmateriaal. Een materiaal dat tegen slijtage kan en voorzien is van foam voor optimale bescherming van de tablets. Aan de binnezijde van het deksel is ruimte voor het opbergen van accessoires.

AFMETINGEN EN UITVOERINGEN

De trolley koffer weegt slechts 13 kg zonder tablets en de afmetingen zijn 39,5b x 71d x 53,8h cm. De trolley is geschikt voor het opslaan en laden van 16 Android tablets in covers. De vakken hebben de afmetingen 20b x 2,8d x 20h. Tevens verkijgbaar in een versie voor tablets in grote covers (KidsCovers) waarbij er twe evakken beschikbaar zijn.

LADEN & SYNCHRONISEREN

De koffer is voorzien van een afsluitbare stroomaansluiting aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zit een schakelpaneel met een hoofdschakelaar en timer. De stroomtoevoer wordt gestopt zodra de timer afloopt. De overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat het stroomnetwerk niet overbelast wordt bij het aansluiten van de trolley op het stopcontact.

De A16 trolley is voorzien van het Parat Flex2Connect systeem waarbij USB poorten ingebouwd zitten. De originele laders zijn in dit geval niet nodig. Tevens kan het systeem de tablets synchroniseren en is er ruimte om een laptop op te slaan. Optioneel is het mogelijk extra korte kabels bij te bestellen.

Artikelcode208.60
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet trolleys, Parat, Parotec
Prijs (excl. btw)€ 1.479,00
Prijs (incl. btw)€ 1.789,59
BTW hoog (21%)€ 310,59
Minimum bestelhoeveelheid 1