€ 895,00 € 1.082,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. Belangrijkste punten … Lees meer
Om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. 

Belangrijkste punten van de Parat PARAPROJECT trolley koffer i10:

 • Opslag en beveiliging voor 10 tablets tot 11"
 • Intelligent laadmanagement geschikt voor Android, iPad en Windows
 • Voorzien van USB poorten met een laadvermogen van 2,1A
 • Tablets oplaadbaar met deksel gesloten
 • Aansluitpunt stekker buitenzijde met kap afgesloten
 • Afsluitbaar middels 2 cijfercombinatiesloten
 • Handgrepen voor het makkelijk optillen
 • 4 dubbel gelagerde wielen waarvan 2 op slot te zetten
 • 4-delige telescopische handel uittrekbaar tot 1m
 • Kunsstof buitenkant en aluminium frame
 • Laag gewicht van slechts 8,5 resp. 12,5 kg
 • Gevoerd met foam voor optimale bescherming

OPTIMAAL DESIGN

De Parat PARAPROJECT i10 trolley koffer voor 10 tablets in covers, zijn de ideale manier om tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van vier kogelgelagerde zwenkwieltjes waarvan 2 met remmen. Met behulp van de 2 metalen handles aan de buitenzijde is de koffer eenvoudig te tillen. Met de 4 delige telescopische handgreep is de trolley snel en eenvoudig verrijdbaar. De buitenkant is gemaakt van 3mm slagvast kunststof.

Het deksel is voorzien van 2 scharnieren en hengsels met slot zodat deze open kan blijven staan en voorzien van 4 ventilatie roosters. Met behulp van 2 cijfercombinatiesloten is de koffer af te sluiten.

De binnenzijde is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. De compartimenten zijn gemaakt van Conpearl Raatmateriaal. Een materiaal dat tegen slijtage kan en voorzien is van foam voor optimale bescherming van de tablets. 

AFMETINGEN EN UITVOERINGEN

De trolley koffer weegt slechts 8,5 kg zonder tablets. De trolley is geschikt voor het opslaan en laden van 10 tablets in grote covers. Er zijn 5 varianten verkrijgbaar met of zonder vakindeling. De i10 is in zilver of zwart verkrijgbaar en de U10 alleen zwart:

 • i10 Charge only voor 10 tablets tot 11". De vakken hebben de afmetingen 25,5b x 2,8d x 29h cm. De koffer zelf meet 39h x 53b x 49,5d
 • i10 Charge only voor 10 tablets in grote covers (Kidscover). Er is één groot vak aanwezig. De koffer zelf meet 39,5b x 71d x 3,8h
 • U10 Charge only voor 2x5 tablets in mandjes. Er zijn 2 mandjes met de vakafmetingen van 23b x 2,4d x 37h cm (alleen zwart)
Indien de tablets in grote covers zitten is het aan te bevelen de variant zonder vakindeling te bestellen. Betreft het dunne covers of tablets zonder cover is de i10 met mandjes *handig bij het uitnemen en uitdelen) of vakindeling aan te bevelen.
Het vak waar de USB lader zit heeft de afmetingen: 8,5 x 30 x 32 cm.

LADEN 

De koffer is voorzien van een afsluitbare stroomaansluiting aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zit een schakelpaneel met een hoofdschakelaar en timer. De stroomtoevoer wordt gestopt zodra de timer afloopt. De overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat het stroomnetwerk niet overbelast wordt bij het aansluiten van de trolley op het stopcontact. 

De trolley is voorzien van een laadsysteem waarbij USB poorten ingebouwd zitten. De originele laders zijn in dit geval niet nodig. Tevens is er ruimte om een laptop of MacBook op te slaan (3,2 x 30 x 32 cm). 

Artikelcode208_
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet trolleys, Parat, Parotec
Prijs (excl. btw)€ 895,00
Prijs (incl. btw)€ 1.082,95
BTW hoog (21%)€ 187,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten