Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.359,00 Excl. BTW € 1.644,39 Incl. BTW

Parat PARAPROJECT tablet trolley koffer N16 tot 12 inch met AC adapter

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 1.359,00 Excl. BTW € 1.644,39 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. 

Belangrijkste punten van de Parat PARAPROJECT trolley koffer N16:

 • Opslag en beveiliging voor 16 tablets met AC adapter* in (grote) covers
 • Intelligent laadmanagement en synchroniseren
 • Voorzien van stroomaansluiting
 • Tablets oplaadbaar met deksel gesloten
 • Aansluitpunt stekker buitenzijde met kap afgesloten
 • Afsluitbaar middels 2 cijfercombinatiesloten
 • Handgrepen voor het makkelijk optillen
 • 4 dubbel gelagerde wielen waarvan 2 op slot te zetten
 • 4-delige telescopische handel uittrekbaar tot 1m
 • Kunsstof buitenkant en aluminium frame
 • Laag gewicht van slechts 13 kg
 • Gevoerd met foam voor optimale bescherming
* niet geschikt voor tablets met USB-lader aansluiting. De AC adapters van de tablets worden aangesloten op de meegeleverde Y-splitter kabel voorzien van twee -en driepolige aansluiting.
Beschrijving

Details

OPTIMAAL DESIGN

De Parat PARAPROJECT N16 trolley koffer voor 16 tablets in covers zijn de ideale manier om tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van vier kogelgelagerde zwenkwieltjes waarvan 2 met remmen. Met behulp van de 2 metalen handles aan de buitenzijde is de koffer eenvoudig te tillen. Met de 4 delige telescopische handgreep is de trolley snel en eenvoudig verrijdbaar. De buitenkant is gemaakt van 3mm slagvast kunststof.

Het deksel is voorzien van 4 scharnieren en hengsels met slot zodat deze open kan blijven staan en voorzien van 4 ventilatie roosters. Met behulp van 2 cijfercombinatiesloten is de koffer af te sluiten.

De binnenzijde is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. De compartimenten zijn gemaakt van Conpearl Raatmateriaal. Een materiaal dat tegen slijtage kan en voorzien is van foam voor optimale bescherming van de tablets. Aan de binnezijde van het deksel is ruimte voor het opbergen van randapparatuur.

AFMETINGEN EN UITVOERINGEN

De trolley koffer weegt slechts 13 kg zonder tablets en de afmetingen zijn 39,5b x 71d x 53,8h cm. De trolley is geschikt voor het opslaan en laden van 16 tablets in grote covers (tot 12 inch) met een eigen AC Adapter. De AC adapters worden aangesloten middels de meegeleverde Y-splitter kabels. Niet geschikt voor tablets met USB laders; zie hiervoor de Parat A16 of i16. De vakken hebben de afmetingen 21b x 2,8d x 30h cm.

LADEN 

De koffer is voorzien van een afsluitbare stroomaansluiting aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zit een schakelpaneel met een hoofdschakelaar en timer. De stroomtoevoer wordt gestopt zodra de timer afloopt. De overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat het stroomnetwerk niet overbelast wordt bij het aansluiten van de trolley op het stopcontact.

 • N16: de tablets worden geladen met behulp van de originele AC adapters die rechtstreeks aangesloten kunnen worden op de meegeleverde splitters op het stekkerpaneel voorzien van 3-polige aansluiting. De trolley is voorzien van actieve koeling middels een sensor gestuurde fan.
Specificaties

Specificatie

Artikelnummer 208.440
Prijs incl.BTW € 1.644,39
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Merk Parat
Aantal apparaten 16
Hoogte (cm) 53,8 incl. wielen
Breedte (cm) 39,5
Diepte (cm) 71
Gewicht 13 kg
Kleur Niet van toepassing
Laad functie Ja, via ingebouwde adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Nee
Video