€ 1.329,00 € 1.608,09 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. Belangrijkste punten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. 

Belangrijkste punten van de Parat PARAPROJECT trolley koffer TC20:

 • Opslag en beveiliging voor 20 tablets tot 12,9"
 • Intelligent laadmanagement geschikt voor Android, iPad en Windows
 • Voorzien van USB A (20x) en USB C (20x) poorten met USB-PD laadvermogen
 • Tablets oplaadbaar met deksel gesloten
 • Afsluitbaar middels 2 cijfercombinatiesloten
 • Handgrepen voor het makkelijk optillen
 • 4 dubbel gelagerde wielen waarvan 2 op slot te zetten
 • 4-delige telescopische handel uittrekbaar tot 1m
 • Kunsstof buitenkant en aluminium frame
 • Laag gewicht van slechts 15 kg
 • Gevoerd met foam voor optimale bescherming

OPTIMAAL DESIGN

De Parat PARAPROJECT TC20 trolley koffer voor 20 tablets tot maximaal 12,9 inch, is de ideale manier om tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van vier kogelgelagerde zwenkwieltjes waarvan 2 met remmen. Met behulp van de 2 metalen handles aan de buitenzijde is de koffer eenvoudig te tillen. Met de 4 delige telescopische handgreep is de trolley snel en eenvoudig verrijdbaar. De buitenkant is gemaakt van 3mm slagvast kunststof.

Het deksel is voorzien van 2 scharnieren en hengsels met slot zodat deze open kan blijven staan en voorzien van 4 ventilatie roosters. Met behulp van 2 geïntegreerde cijfercombinatiesloten is de koffer af te sluiten.

De binnenzijde is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. De compartimenten zijn gemaakt van Conpearl Raatmateriaal. Een materiaal dat tegen slijtage kan en voorzien is van foam voor optimale bescherming van de tablets. 

AFMETINGEN EN UITVOERINGEN

De trolley koffer weegt slechts 15 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 72b x 39d x 55h cm. De trolley is geschikt voor het opslaan en laden van 20 tablets in (grote) covers. Er zijn 3 varianten verkrijgbaar in 2 kleuren (zwart of wit):

 • TC20 Charge only voor 20 tablets tot 12,9 inch zonder cover. De vakken hebben de afmetingen 25,5b x 2,8d x 29h cm. 
 • TC20 Big Cover Charge only voor 20 tablets tot 10,5 inch in grote covers (Kidscover). Er is één groot vak aanwezig. 
De koffer zelf heeft de afmetingen van 55h x 72b x 39d. Indien de tablets in grote covers zitten is het aan te bevelen de variant zonder vakindeling te bestellen. Betreft het dunne covers of tablets zonder cover is de TC20 met vakindeling aan te bevelen.
 
Het vak waar de USB A+C lader zit heeft de afmetingen: 8,5 x 30 x 32 cm.

 

LADEN 

De koffer is voorzien van een afsluitbare stroomaansluiting en schakelaar aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zit een overhittingssensor. De stroomtoevoer wordt gestopt zodra de temperatuur te hoog oploopt. De overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat het stroomnetwerk niet overbelast wordt bij het aansluiten van de trolley op het stopcontact. 

De trolley is voorzien van een laadsysteem waarbij USB A en C poorten ingebouwd zijn. De USB C poorten zijn voorzien van USB-PD (variabel laadvermogen) en de QuickCharge standaard. De originele laders zijn in dit geval niet nodig. 

ArtikelcodeTC20
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet trolleys, Parat
Prijs (excl. btw)€ 1.329,00
Prijs (incl. btw)€ 1.608,09
BTW hoog (21%)€ 279,09
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten