€ 1.995,00 € 2.413,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. Belangrijkste punten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. 

Belangrijkste punten van de Parat PARAPROJECT U32 Chromebook en laptopkar:

  • Opslag en beveiliging voor 32 apparaten tot 15,6 inch
  • Intelligent laadmanagement
  • Voorzien van 32 stopcontacten
  • 3 extra stroompunten voor randapparatuur
  • Afsluitbaar middels een sleutelslot
  • Handgrepen voor het makkelijk verrijden
  • 4 dubbel gelagerde wielen waarvan 2 op slot te zetten
  • Metalen buitenkant, handgrepen van kunststof
  • Kabel management systeem

OPTIMAAL DESIGN

De Parat PARAPROJECT U32 voor 32 apparaten tot 15,6 inch zijn de ideale manier om Chromebooks en laptops veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De kar is voorzien van vier kogelgelagerde zwenkwielen waarvan 2 met remmen. Met behulp van de 2 kunststof handgrepen aan de buitenzijde is de kar eenvoudig te verrijden. De buitenzijde is gemaakt van gepoedercoat staal.

De deuren zijn eveneens gemaakt van staal en af te sluiten middels een driepuntsluiting en sleutelslot. Er is een deur voor het laadcompartiment en een voor het compartiment waar de apparaten worden opgeslagen.

De binnenzijde is voorzien van 3 planken waar 11 apparaten per plank kunnen worden geplaatst. Aan de zijkant zijn 3 vrije stopcontacten beschikbaar voor het aansluiten van randapparatuur zoals een beamer. 

Aan de voorzijde en zijkant zitten metalen beugels gemonteerd om de kar vast te kunnen leggen aan een kabel.

AFMETINGEN EN UITVOERINGEN

De U32 trolley weegt 70kg zonder tablets en de afmetingen zijn 76,1b x 63,8d x 103,6h cm. De trolley is geschikt voor het opslaan en laden van 32 Chromebooks of laptops.

De afmetingen van de vakken zijn: 38,9d x 3,4b x 26h cm.
De afmetingen van de AC Adapter vakken zijn: 8,2d x 3,2b x 15h cm.

LADEN

De Parat U32 laptopkar is voorzien van een stroomaansluiting aan de buitenzijde. Een 3m lange kabel wordt meegeleverd die middels een haak aan de buitenzijde gehangen kan worden. 

Het technisch compartiment kan separaat afgesloten worden en beschikt over 32 stopcontacten en opbergplekken voor de AC adapters van de apparaten (niet meegeleverd).

De kar is voorzien van Smart Charging laadmanagement zodat alle 32 apparaten gelijktijdig opgeladen kunnen worden. De hoofdschakelaar zit aan de buitenzijde.

Artikelcode3170553
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkarren, Parat
Prijs (excl. BTW)€ 1.995,00
Prijs (incl. BTW)€ 2.413,95
BTW hoog (21%)€ 418,95
Minimum bestelhoeveelheid 1