€ 1.949,00 € 2.358,29 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Parotec is een ISO gecertificeerd bedrijf uit de UK dat zich al sinds eind jaren 80 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van oplossingen voor de … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Parotec is een ISO gecertificeerd bedrijf uit de UK dat zich al sinds eind jaren 80 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van oplossingen voor de onderwijs-, opleidings-, museum- en toermarkt. Parotec levert aan bedrijven over de hele wereld. Kwaliteit van product en service staan hoog in het vaandel.

De Parotec trolley koffers zijn de ideale oplossing indien u grote aantallen tablets moet vervoeren naar verschillende locaties. Denk hierbij aan scholen met verschillende fysieke locaties waarbij het onmogelijk is een tabletkar te verplaatsen. Worden er trainingen gegeven door het gehele land, en wordt hierbij gebruik gemaakt van tablets, dan is een handzame maar veilige, stootvaste koffer van Parotec de aangewezen oplossing. 

De Parotec iNsync C60/C12 trolley koffers hebben plek voor 24 tablets. De C12 is geschikt voor 9-10" tablets en de C60 voor 7-8" tablets. Beiden geschikt voor tablets in hoezen tot 25mm dik. Er is een Parotec trolley koffer versie voor alleen laden en een versie voor synchroniseren en laden.

EENVOUDIGE BEDIENING

De Parotec iNsync/iNcharge trolley koffers zijn de ideale manier om een groot aantal tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van zelfsmerende gelagerde wieltjes en 2 handles waarvan er 1 uitschuifbaar is. De binnenkant is voorzien van dik foam en de koffer zelf is gemaakt van ABS voor optimale bescherming. 

AFMETINGEN

De trolley koffer weegt 18 kg zonder tablets en is 67b x 51d x 28h cm. Volledig gevuld met 24 tablets weegt de koffer ongeveer 38 kg.

De uitsparingen zijn geschikt voor tablets in een hoes tot 25 mm dik. 

LADEN

De Parotec C60/C12 tablet trolley koffer is verkrijgbaar als alleen laden of een laden en synchroniseren variant. Naast iedere uitsparing zit een USB aansluiting voor het laden en/of synchroniseren. Er zijn separaat korte kabels verkrijgbaar om het geheel netjes en overzichtelijk te houden.

Er zijn 4 tablet trolley koffer varianten beschikbaar:

  • InCharge C60, 24 tablets 7-8", alleen laden
  • InSync C60, 24 tablets 7-8", synchroniseren en laden
  • InCharge C12, 24 tablets 9-10", alleen laden
  • InSync C12, 24 tablets 9-10", synchroniseren en laden
SYNCHRONISEREN

De Parotec trolleys met de synchronisatie functie hebben intelligente universele laad en synchronisatie technologie die ervoor zorgt dat de tablets optimaal geladen wordt. Alle type tablets worden ondersteund die via een USB poort geladen kunnen worden. Met behulp van een externe laptop en de meegeleverde USB synchronisatie kabel kunnen er 24 tablets per keer gesynchroniseerd worden met behulp van bijvoorbeeld de Apple configurator software.

De USB 2.0 synchronisatie kabel wordt meegeleverd (USB A naar USB B).

VEILIG

De Parotec trolley koffer deksel sluit met behulp van 2 scharnieren en 4 kliksloten. Daarnaast zit er een oog, om het deksel met behulp van een hangslot veilig af te sluiten. 

De koffer is shockproof en water resistent; ook in een flinke regenbui blijft de inhoud droog.

Artikelcode53-7600-1-XXX-110
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet trolleys, Parotec
Prijs (excl. btw)€ 1.949,00
Prijs (incl. btw)€ 2.358,29
BTW hoog (21%)€ 409,29
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten