Winkelmand

€ 1.949,00 € 2.358,29 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Parotec is een ISO gecertificeerd bedrijf uit de UK dat zich al sinds eind jaren 80 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van oplossingen voor de … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Parotec is een ISO gecertificeerd bedrijf uit de UK dat zich al sinds eind jaren 80 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van oplossingen voor de onderwijs-, opleidings-, museum- en toermarkt. Parotec levert aan bedrijven over de hele wereld. Kwaliteit van product en service staan hoog in het vaandel.

De Parotec trolley koffers zijn de ideale oplossing indien u grote aantallen tablets moet vervoeren naar verschillende locaties. Denk hierbij aan scholen met verschillende fysieke locaties waarbij het onmogelijk is een tabletkar te verplaatsen. Worden er trainingen gegeven door het gehele land, en wordt hierbij gebruik gemaakt van tablets, dan is een handzame maar veilige, stootvaste koffer van Parotec de aangewezen oplossing. 

De Parotec iNsync CL44 trolley koffer 16 iPads met lightning kabels heeft plaats voor 16 iPads in een grote beschermhoes zoals de Griffin Survivor of aXtion Bold. De CL44 is alleen geschikt voor iPad tablets omdat de Lightning kabels al voorgemonteerd zijn. Deze versie is geschikt voor het synchroniseren en laden van de iPads.

EENVOUDIGE BEDIENING

De Parotec CL44 trolley koffer voor iPad 9,7" is de ideale manier om een groot aantal iPads veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van zelfsmerende gelagerde wieltjes en 2 handles waarvan er 1 uitschuifbaar is. De binnenkant is voorzien van dik foam en de koffer zelf is gemaakt van ABS voor optimale bescherming. 

AFMETINGEN

De trolley koffer weegt 18 kg zonder tablets en is 67b x 51d x 38h cm. Volledig gevuld met 16 tablets weegt de koffer ongeveer 30 kg.

De uitsparingen zijn geschikt voor tablets in een hoes tot 25 mm dik zoals de Griffin Survivor en aCtion Bold hoezen. 

LADEN & SYNCHRONISEREN

De Parotec CL44 iPad trolley koffer is voorzien van voorgemonteerde Lightning kabels en laad en synchronisatie functie voor iPads. De intelligente universele laad en synchronisatie technologie zorgt ervoor dat de tablets optimaal geladen worden. Met behulp van een externe laptop en de meegeleverde USB synchronisatie kabel kunnen er 16 tablets per keer gesynchroniseerd worden met behulp van bijvoorbeeld de Apple configurator software.

VEILIG

De Parotec trolley koffer deksel sluit met behulp van 2 scharnieren en 4 kliksloten. Daarnaast zit er een oog, om het deksel met behulp van een hangslot veilig af te sluiten. 

Twee ventilatoren zorgen voor de koeling. Een stroomaansluiting aan de buitenzijde zorgt ervoor dat de tablets ook geladen kunnen worden met een afgesloten deksel.

De koffer is shockproof en water resistent; ook in een flinke regenbui blijft de inhoud droog.

Artikelcode53-5820-1-CL44-110
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet trolleys, Parotec
Prijs (excl. btw)€ 1.949,00
Prijs (incl. btw)€ 2.358,29
BTW hoog (21%)€ 409,29
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten