€ 1.945,00 € 2.353,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, laden en vervoeren van tablets en laptops in een veeleisende omgeving. De garantie op alle Port Designs karren en kasten is 3 jaar op de elektronica en 10 jaar op de metalen delen.

De Port Designs laptopkar 20 is geschikt voor Chromebooks of laptops tot en met 15,6 inch met de maximale afmetingen van 29,8B x 39,5H x 3,6D cm. De kar is volledig van metaal gemaakt en is voorzien van 2 beweegbare wielen die ook op slot gezet kunnen worden. Aan de bovenzijde zitten 2 ergonomisch gevormde duwhandels. 

De deur is voorzien van een sleutelslot met 3-punts vergrendeling en tevens voorzien van een beugel voor het bevestigen van een ketting of slot aan een grondanker. De stekkerdozen zitten in een separaat afsluitbaar compartiment aan de achterzijde

De kar wordt actief geventileerd tegen overhitting en is voorzien van een overspanningsbeveiliging.

Daarnaast is deze kar voorzien van een 1U 19" rack voor UTP en een externe RJ-45 poort.

De Port Designs laptop en Chromebook kar 20 is geschikt voor apparaten tot 15,6 inch en voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslaan, laden en transporteren van laptops en/of Chromebooks op scholen of bij bedrijven. De kar is voorzien van afsluitbare en vergrendelbare deuren, duwstangen en vergrendelbare wielen.

OPSLAG 

De Port Designs laptopkar 20 heeft plaats voor het verticaal opslaan van 20 Chromebooks of laptops tot en met 15,6 inch met de maximale afmetingen van 3,6 x 29,8 x 39,5 cm. Er worden 10 apparaten per plank opgeslagen.

LADEN EN SYNCHRONISEREN

Aan de achterzijde van de kar bevindt zich het separaat toegankelijke elektrische compartiment. Hier is voldoende ruimte om maximaal 20 adapters op te bergen. Dit compartiment kan afgesloten worden met dezelfde sleutel als de deur van de laptop zijde.

Tevens is een 1U 19" rack ingebouwd met RJ-45 aansluitingen voor het synchroniseren van de laptops. De kar is tevens voorzien van een RJ-45 poort aan de buitenzijde.

TRANSPORTEREN

De Port Designs laptopkar 20 is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de ergonomisch gevormde duwstangen aan weerszijden van de laptopkar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel.

De afmetingen van de kar zijn 57,5D x 55,2B x 89H cm en het gewicht is 55 kg zonder laptops en AC adapters.

VEILIG

De Port Designs laptopkar 20 is volledig van metaal en standaard voorzien van een veilig slot met 3-punts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is een grondanker waarmee de kar vastgezet kan worden via een ketting of slot. Zodoende kan de laptopkar niet met inhoud en al gestolen worden. Het laptopcompartiment en laadcompartiment hebben een andere sleutel. De kar wordt geleverd met 2 sets sleutels.

De kar is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de laptops tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld zodat het stroomnetwerk niet overbelast raakt.

OPTIONEEL

Optioneel verkrijgbaar is een grondanker om de kar aard-en nagelvast te bevestigen. Ook is er de mogelijkheid een Master Key te bestellen waarmee de deuren van meerdere karren zijn te openen.

Artikelcode901973
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Laptopkarren, Port Designs
Prijs (excl. BTW)€ 1.945,00
Prijs (incl. BTW)€ 2.353,45
BTW hoog (21%)€ 408,45
Minimum bestelhoeveelheid 1