€ 995,00 € 1.203,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, laden en vervoeren van tablets en laptops in een veeleisende omgeving. De garantie op alle Port Designs karren en kasten is 3 jaar op de elektronica en 10 jaar op de metalen delen.

De Port Designs tablet locker 10 is geschikt voor tablets in een hoes tot en met 11 inch met de maximale afmetingen van 23,1B x 3,25H x 26,8D cm. De kast is volledig van metaal gemaakt. 

Iedere vak is genummerd en voorzien van een deur met een individueel sleutelslot. Ieder setje sleutels is eveneens genummerd. De USB poorten leveren 5V/2,1A en zitten naast het vak gemonteerd. Zodra de LED lamp groen gaat branden is de accu van de tablet volledig geladen.

De kast wordt actief geventileerd tegen overhitting en is voorzien van een overspanningsbeveiliging. 

Optioneel zijn korte laadkabels (20 cm) verkrijgbaar (Lightning/USB type C of Micro USB).

De Port Designs tablet locker 10 is geschikt voor tablets tot en met 11 inch en voorziet in de 2 basisbehoeften te weten opslaan en laden van tablets op scholen of bij bedrijven. De kast is voorzien van individueel afsluitbare en vergrendelbare compartimenten.

OPSLAG 

De Port Designs tablet locker 10 heeft plaats voor het horizontaal opslaan van 10 tablets tot en met 11 inch in een cover met de maximale afmetingen van 23,1B x 3,25H x 26,8D cm. De kast zelf heeft de afmetingen 35B x 40H x 33,7D cm en weegt 16,6 kg.

LADEN

Ieder compartiment is voorzien van een USB poort (5V/2,1A) voor het opladen van de tablet. De USB poorten zitten gemonteerd aan de rechter zijde en is voorzien van een LED indicator lamp die groen brandt zodra de accu van de tablet volledig geladen is. De kast is voorzien van Smart Charge voor een maximale levensduur van de tablet accu.

VEILIG

De Port Designs tablet locker 10 is volledig van metaal en voorzien van 10 individueel afsluitbare compartimenten met een sleutel. Zowel het compartiment als de sleutel zijn genummerd. Ieder compartiment wordt geleverd met 2 sleutels.

De tablet locker is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de tablets tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld naar de tablets voor een optimale levensduur (Smart Charge). Daarnaast wordt de kast actief geventileerd tegen overhitting.

OPTIONEEL

Optioneel verkrijgbaar zijn 10 stuks 20 cm lange laadkabels (USB type C of Lightning) om een warboel van draden te voorkomen. 

Artikelcode901954
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Port Designs
Prijs (excl. BTW)€ 995,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.203,95
BTW hoog (21%)€ 208,95
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten