€ 1.645,00 € 1.990,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, laden en vervoeren van tablets en laptops in een veeleisende omgeving. De garantie op alle Port Designs karren en kasten is 3 jaar op de elektronica en 10 jaar op de metalen delen.

De Port Designs tabletkar 20 is geschikt voor tablets in een hoes tot en met 11 inch met de maximale afmetingen van 30,8B x 22H x 2,5D cm. De kar is volledig van metaal gemaakt en is voorzien van 4 beweegbare wielen waarvan er 2 op slot gezet kunnen worden. De tablets staan op uitschuifbare planken.

De deur is voorzien van een sleutelslot met 3-punts vergrendeling. De USB poorten leveren 5V/2,1A en zitten boven iedere plank gemonteerd. Zodra de LED lamp groen gaat branden is de accu van de tablet volledig geladen.

De kar wordt actief geventileerd tegen overhitting en is voorzien van een overspanningsbeveiliging. Daarnaast zorgt een UV lamp er per compartiment voor dat virussen en bacteriën vernietigd worden.

Verder heeft deze kar een uitschuifbare lade voor een laptop en optioneel verkrijgbaar zijn 20 cm korte laadkabels (Lightning/USB type C of Micro USB).

De Port Designs tabletkar 20 is geschikt voor tablets tot en met 11 inch en voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslaan, laden en transporteren van tablets op scholen of bij bedrijven. De kar is voorzien van een afsluitbare en vergrendelbare deur en twee vergrendelbare wielen.

OPSLAG 

De Port Designs tabletkar 20 heeft plaats voor het verticaal opslaan van 20 tablets tot en met 11 inch in een cover met de maximale afmetingen van 30,8B x 22H x 2,5D cm. Er worden 10 apparaten per plank opgeslagen. De planken zijn uitschuifbaar. Daarnaast is er een separaat uitschuifbaar compartiment beschikbaar voor een 17" laptop (33D x 44,5B x 4,2H cm).

LADEN

De kar is voorzien van 20 USB poorten (5V/2,1A) voor het opladen van de tablets. De USB poorten zitten gemonteerd boven iedere plank en zijn voorzien van een LED indicator lamp die groen brandt zodra de accu van de tablet volledig geladen is. De kar is voorzien van Smart Charge voor een maximale levensduur van de tablet accu.

TRANSPORTEREN

De Port Designs tablet kar is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit maakt het verplaatsen van de laptopkar eenvoudig en snel.

De afmetingen van de kar zijn 33,7D x 50,5B x 73,4H cm en het gewicht is 36 kg zonder tablets.

VEILIG

De Port Designs tabletkar 20 is volledig van metaal en standaard voorzien van een veilig slot met 3-punts sluitsysteem. 

De tabletkar is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de laptops tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld naar de tablets voor een optimale levensduur (Smart Charge). Ook wordt de kar actief geventileerd tegen overhitting.

Als een van de weinige tabletkarren is de Port Designs tabletkar voorzien van UV lampen om bacteriën en virussen onschadelijk te maken.

OPTIONEEL

Optioneel verkrijgbaar zijn 20 stuks 20 cm lange laadkabels (USB type C of Lightning) om een warboel van draden te voorkomen. 

Artikelcode901958
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren en kasten, Tabletkarren, Port Designs
Prijs (excl. BTW)€ 1.645,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.990,45
BTW hoog (21%)€ 345,45
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten