€ 775,00 € 937,75 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, laden en vervoeren van tablets en laptops in een veeleisende omgeving. De garantie op alle Port Designs karren en kasten is 3 jaar op de elektronica en 10 jaar op de metalen delen.

De Port Designs tabletkast 10 is geschikt voor tablets in een hoes tot en met 11 inch met de maximale afmetingen van 29B x 21,9H x 2,6D cm. De kast is volledig van metaal gemaakt. De tablets staan op uitschuifbare planken.

De deur is voorzien van een sleutelslot. De USB poorten leveren 5V/2,1A en zitten boven de plank gemonteerd. Zodra de LED lamp groen gaat branden is de accu van de tablet volledig geladen.

De kast wordt actief geventileerd tegen overhitting en is voorzien van een overspanningsbeveiliging. Daarnaast zorgt een UV lamp er per compartiment voor dat virussen en bacteriën onschadelijk worden gemaakt.

Optioneel zijn korte laadkabels (20 cm) verkrijgbaar (Lightning/USB type C of Micro USB) en een wandbeugel.

De Port Designs tabletkast 10 is geschikt voor tablets tot en met 11 inch en voorziet in de 2 basisbehoeften te weten opslaan en laden van tablets op scholen of bij bedrijven. De kast is voorzien van een afsluitbare en vergrendelbare deur.

OPSLAG 

De Port Designs tabletkast 10 heeft plaats voor het verticaal opslaan van 10 tablets tot en met 11 inch in een cover met de maximale afmetingen van 29B x 21,9H x 2,6D cm. Er worden 10 apparaten per plank opgeslagen. De plank is uitschuifbaar. De kast zelf heeft de afmetingen 50,5B x 36,7D x 36,7H cm en weegt 16,5 kg.

LADEN

De kast is voorzien van 10 USB poorten (5V/2,1A) voor het opladen van de tablets. De USB poorten zitten gemonteerd boven de plank en zijn voorzien van een LED indicator lamp die groen brandt zodra de accu van de tablet volledig geladen is. De kast is voorzien van Smart Charge voor een maximale levensduur van de tablet accu.

VEILIG

De Port Designs tabletkast 10 is volledig van metaal en standaard voorzien van een sleutelslot. 

De tabletkast is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de tablets tegen spanningspieken. Ook wordt de stroomtoevoer geregeld naar de tablets voor een optimale levensduur (Smart Charge). Ook wordt de kast actief geventileerd tegen overhitting.

Als een van de weinige tabletkasten is de Port Designs tabletkast voorzien van een UV lamp om bacteriën en virussen onschadelijk te maken.

OPTIONEEL

Optioneel verkrijgbaar zijn 10 stuks 20 cm lange laadkabels (USB type C of Lightning) om een warboel van draden te voorkomen. Daarnaast is het ook mogelijk de kast aan de wand te monteren met het optioneel verkrijgbare wandrek.

Artikelcode901950
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren en kasten, Tabletkasten, Port Designs
Prijs (excl. btw)€ 775,00
Prijs (incl. btw)€ 937,75
BTW hoog (21%)€ 162,75
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten