Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 595,00 Excl. BTW € 719,95 Incl. BTW

Sediso BYOD laptoplocker 10 wit

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 595,00 Excl. BTW € 719,95 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en laptops in de zakelijke en leer omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde tablets op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van de tablet maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig is op de tablet of laptop. Sediso heeft in de vorm van de BYOD (Bring Your Own Device) Locker 10 een betaalbare oplossing.

De Sediso BYOD tablet of laptop charging locker 10 wit (RAL 9010) is een kast met 10 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 42,5d x 31b x 11h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets en laptops inclusief beschermhoes. Ieder compartiment beschikt over een stopcontacten zodat het mogelijk is een USB lader of AC adapter te installeren zodat de tablet of laptop geladen kunnen worden.

Ieder compartiment wordt afgesloten door middel van een sleutelslot. Er wordt 1 master key meegeleverd waarmee alle deurtjes geopend kunnen worden.

Beschrijving

Details

De Sediso BYOD NoteLocker 10 wit (RAL 9010) is ideaal in een (leer)omgeving waar gebruik gemaakt wordt van de door de gebruikers zelf meegebrachte apparaten (BYOD: Bring Your Own Device). 

VEILIG

De Sediso BYOD locker 10 wit is van 1mm plaatstaal en ieder compartiment kan individueel afgesloten worden. De deurtjes zijn van 2mm plaatstaal gemaakt. De Locker 10 wordt geleverd met 10 sleutelsloten waarmee gebruikers hun eigen vak kunnen afsluiten. De meegeleverde master key is voor de beheerder en kan gebruikt worden om ieder deurtje mee te openen. Optioneel is het mogelijk te kiezen voor hangslot beugels, mechanisch cijferslot of elektronisch cijferslot.

LADEN

De Sediso Locker 10 heeft in ieder compartiment een stopcontact beschikbaar voor een lader of adapter. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker. Zodoende kan de tablet of laptop na een tijdje laden weer gebruikt worden.

AFMETINGEN

De compartimenten hebben een afmeting van 49d x 39b x 17h cm. Dit is voldoende ruimte voor alle tablets inclusief cover en alle afmetingen laptops.

De kast is 180 cm hoog, 40 cm breed en 50 cm diep.

Let op: bij afwijkende kleuren of type slot geldt een langere levertijd.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer SDS109010
Prijs incl.BTW € 719,95
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Sediso
Aantal apparaten 10
Hoogte (cm) 180
Breedte (cm) 40
Diepte (cm) 50
Gewicht 40 kg
Kleur Wit
Laad functie Ja, via eigen adapters
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden BYOD locker

Wellicht ook interessant