€ 1.995,00 € 2.413,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan en laden van smartphones heeft Sediso een BYOD oplossing voor 84 smartphones. De locker is voorzien van elektronische of mechanische pincode … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan en laden van smartphones heeft Sediso een BYOD oplossing voor 84 smartphones.

De locker is voorzien van elektronische of mechanische pincode sloten die een Public Mode hebben. Dit wil zeggen dat de locker weer vrijkomt na gebruik en een andere gebruiker een nieuwe pincode kan gebruiken. De sloten kunnen ook op Private Mode gezet worden zodat iedere gebruiker een eigen locker met een eigen pincode heeft. Optioneel zijn ook sleutelsloten verkrijgbaar. Ieder slot wordt dan geleverd met 2 sleutels.

Ieder compartiment van 23d x 15b x 12h cm is voorzien van twee USB A aansluiting van 5V/2A (10W).

De locker is gemaakt van metaal en heeft de afmetingen 30d x 125b x 182,5h cm.

GESCHIKT VOOR 84 APPARATEN

In de Sediso beveiligde BYOD locker passen maximaal 84 smartphones. De afmetingen van een vak zijn 23d x 15b x 12h cm. De locker zelf heeft de afmetingen 47d x 90b x 158,3h cm. De laadlocker is volledig gemaakt van metaal en heeft plexiglas raampjes zodat een beheerder snel kan zien of het vak gebruikt wordt.

Ook verkrijgbaar met 30, 40, 50, 60 of 70 vakken. Neem contact op voorr een offerte.

VEILIG EN SNEL LADEN

Deze BYOD (Bring Your Own Device) locker wordt geleverd met twee USB A poorten in ieder afzonderlijk vak. De USB A poorten levert maximaal 5V/2A (10W). Dit is voldoende om alle smartphones te laden. 

PINCODE SLOT

Ieder vak kan afgesloten worden middels een elektronisch of mechanisch pincode slot. Dit slot kan in Public Mode gebruikt worden. Bij Public Mode kan ieder vak ingesteld worden met een tijdelijk pincode en komt het vak na gebruik weer vrij voor de volgende gebruiker met zijn eigen pincode. Indien een gebruiker de pincode is vergeten kan de beheerder met behulp van een Master Key (mechanisch) of Master Code (elektronisch) de pincode herstellen.

Optioneel zijn ook sleutelsloten verkrijgbaar. Ieder slot wordt geleverd met 2 sleutels en er is een Master Key beschikbaar in het geval beide sleutels verloren zijn.

Levertijd: 6-8 weken

ArtikelcodeSDS-SL84
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Kasten en lockers
Prijs (excl. btw)€ 1.995,00
Prijs (incl. btw)€ 2.413,95
BTW hoog (21%)€ 418,95
Minimum bestelhoeveelheid 1