Welcome to pullboxshop.com; the largest collection of pullbox solutions online.

 • Call us: +31 (0)24 641 94 74
  Mail us: info@pullboxshop.com
  Whatsapp: +31 (0)6 123 99 481

€ 24,95 € 30,19 Inc.
6 Beschikbaar
De DISLUX tablet display heeft als voordeel dat de tablet zowel in de lengte als in de breedte teruggeplaatst kan worden. De houder is voorzien … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De DISLUX tablet display heeft als voordeel dat de tablet zowel in de lengte als in de breedte teruggeplaatst kan worden. De houder is voorzien van een anti slip bekleding zodat de tablet stevig op zijn plaats blijft zitten. De tablet kan geladen worden en is direct beveiligd door middel van een alarmfunctie in de laadkabel. Geen gestolen tablets meer in uw winkel dankzij de beveiliging van Security Display Solutions. Beveilig uw tablet en voorkom winkeldiefstal. U kunt met vertrouwen uw klanten alle producten uit laten proberen.

LAATSTE STUKS: OP=OP

Alleen geschikt voor tablets met Lightning of Micro USB aansluiting (geen Micro USB type C)

Eigenschappen

 • Beveiligen en opladen van tablets
 • De kabel loopt aan de buitenzijde van het display
 • Display voorzien van 110 db alarm volume
 • Display heeft een oplaadbare batterij
 • Oplaadkabel is voorzien van alarm
 • Bediening via afstandsbediening
 • Eenvoudige installatie

Beveiliging voor tablets

U wilt uw klanten de producten laten uitproberen omdat u weet dat dit tot meer aankopen leidt. Maar hoe zorgt u ervoor dat de producten niet ontvreemd worden? De vrijstaande Sediso DISLUX display is een complete beveiligings eenheid voor de demonstratie van tablets of soortgelijke producten in uw winkel of op een beurs. De display is voorzien van een 110 dB alarm en een laadfunctie via de houder. Geen gestolen producten meer. Beveilig uw demonstratie producten vandaag nog voor zorgeloze verkoop.

Bij de DISLUX display is de basis voorzien van een USB kabel van 1,20 meter voor het opladen. De gedraaide kabel van het display naar de houder loopt via de buitenzijde. 

Alarm functie

Het alarm gaat af zodra een van de volgende situaties zich voordoet:

 • de tablet wordt losgetrokken van de houder
 • het laadsnoer wordt uit de tablet of houder getrokken
 • het gedraaide snoer wordt uit het display getrokken
 • het gehele display wordt van de tafel getrokken

Draadloze bediening

Het display wordt geactiveerd door middel van een afstandsbediening. U kunt de eenvoudige aan/uit afstandsbediening gebruiken of een programmeerbare afstandsbediening met codes om individuele units aan te zetten. 

Eenvoudige installatie

De DISLUX display voor tablets is eenvoudig te installeren. De onderzijde van de display is voorzien van 3M dubbelzijdige tape. Deze is ook los verkrijgbaar dus u kunt het display altijd weer eenvoudig op andere plekken monteren. De alarm/laadkabel voor de tablet is ook voorzien van dubbelzijdige tape. Het is mogelijk de kabel die van het stopcontact naar het display loopt via de onderzijde van de display te laten lopen (via een gat in de tafel). Indien een gat in de ondergrond niet wenselijk of mogelijk is, kan de kabel ook via de buitenzijde lopen.

Laadfunctie tablet en accu display

De accu in het display worden opgeladen via een vaste USB kabel die vastzit in het display. De eenheid wordt geleverd met een gedraaide alarmkabel met micro USB aansluiting. Uiteraard leveren wij alternatieve kabels die in het display gebruikt kunnen worden zoals mini USB en lightning. Wordt deze kabel losgetrokken dan gaat het alarm af. Indien de tablet opgeladen moet worden dient de display uiteraard met een stroombron verbonden te worden. Het display levert 2000 mA stroom en kan alle tablets van stroom voorzien.

Ook zonder stroom alarm

De display zelf is voorzien van een oplaadbare batterij. Deze wordt geladen via de meegeleverde USB adapter. Deze kan permanent verbonden blijven of u kunt het alarm van het display, zonder laadkabel, minimaal 2 maanden gebruiken. Indien het alarm geactiveerd is brandt er continue een rood lampje op het display. Zonder stroom knippert het lampje om de 5 seconden. 

Extra informatie tablet zichtbaar

De doorzichtige kap van het display is afneembaar zodat het mogelijk is extra, schriftelijke informatie of uw logo te tonen.

Optioneel verkrijgbaar

 • afstandsbediening met of zonder codering (noodzakelijk)
 • extra dubbelzijdige tape voor voet display
 • gedraaid laad/alarmsnoer voor tablet (afhankelijk van type tablet)
 • USB verlengkabel indien het stopcontact niet in de buurt van het display zit (1,15 meter USB kabel zit vast aan de display)
ArtikelcodeBS2535
ProducttypeSecurity products
Categorieën Outlet, Sediso tablet beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 24,95
Prijs (incl. btw)€ 30,19
BTW hoog (21%)€ 5,24
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten