Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 165,00 Excl. BTW € 199,65 Incl. BTW

Sediso flatscreen monitor duo bureausteun zilver

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 165,00 Excl. BTW € 199,65 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Sediso flatscreen monitor duo bureausteun zilver is uitermate geschikt om 2 monitoren van maximaal 27" (69 cm) naast elkaar te hangen. De armen hebben 3 draaipunten zodat de monitoren tot 12 kg in een hoek van 90 graden ten opzichte van elkaar kunnen worden geplaatst. Deze standaard is ideaal om nek- en schouderklachten te voorkomen en de ergonomisch meest optimale houding te realiseren. 

De computerschermen worden bevestigd aan de standaard VESA 75-100 mm houders die op verschillende hoogtes kan worden vastgezet. De hoogte kan alleen aangepast worden door middel van een inbusbout. De schermen hangen altijd op dezelfde hoogte.

De schermen kunnen wel geroteerd, gezwenkt en gekanteld worden. De kabels van de muis, toetsenbord en monitor en eventuele Kensington beveiliging lopen netjes via kabelgeleiders door een openingen aan de voet van de paal door de ondergrond heen. 

De paal waar de monitoren aan hangen wordt door middel van een bout van 10 mm vastgezet in de ondergrond. Voor de doorvoer van de kabels dient u zelf nog een gat te boren van ongeveer 40 mm.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer FPMA-D935DG
Prijs incl.BTW € 199,65
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Beeldformaat 10" - 27"
Draagvermogen (kg) 12
Montage Bureaudoorvoer
VESA minimaal 75 x 75
VESA maximaal 100 x 100
Hoogteverstelling Ja
Roteren Nee
Montage type Paal
Verstelling Geen
Kleur Zilver