€ 4,95 € 5,99 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
De Sediso flessenhals beveiliging met dop zwart is een snelle en goedkope manier om dure flessen drank te beveiligen tegen diefstal en openen. De Sediso … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Sediso flessenhals beveiliging met dop zwart is een snelle en goedkope manier om dure flessen drank te beveiligen tegen diefstal en openen. De Sediso flessenhals beveiliging heeft een diameter van 3 cm en geschikt voor vrijwel alle flessen waaronder wijnflessen en flessen met sterke drank.

Plaats de bottle cap tag over de fles en draai aan de doorzichtige dop. Eenmaal aangebracht is de fles beveiligd tegen ongeoorloofd openen en gaat bij de detectiepoortjes het alarm af (AM of RF).

Door gebruik te maken van de Sediso bottle tag ontgrendelaar kan de tag ontgrendeld worden en de flessenhals tag opnieuw ingesteld of gebruikt worden. De ontkoppelaars van het type "Golf" of vlakke magneten werken niet.

Verkrijgbaar vanaf 50 stuks (minimale hoeveelheid). Heeft u minder nodig neemt u dan contact op; mogelijk is er voorraad. Vraag bij grotere aantallen een offerte aan. Sample op aanvraag verkrijgbaar.
ArtikelcodeY-F007B
ProducttypeTags
Categorieën Universele productbeveiliging, Flessen tags, Sediso universele beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 4,95
Prijs (incl. btw)€ 5,99
BTW hoog (21%)€ 1,04
Minimum bestelhoeveelheid 50
Merk Sediso
Aanbevolen producten