€ 1.639,00 € 1.983,19 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan en laden van smartphones, tablets, Chromebooks en laptops tot 15,6 inch hebben we een BYOD oplossing voor 24 apparaten. De locker … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan en laden van smartphones, tablets, Chromebooks en laptops tot 15,6 inch hebben we een BYOD oplossing voor 24 apparaten.

De locker is voorzien van elektronische pincode sloten die in Private mode of Public mode gezet kunnen worden. 

Daarnaast is ieder compartiment van 45,1d x 32b x 11h cm voorzien van zowel een stopcontact als USB C aansluiting (45W).

De locker is gemaakt van metaal en weegt 95 kg en is 47d x 90b x 158,3h cm.

GESCHIKT VOOR 24 APPARATEN

In de beveiligde BYOD locker passen maximaal 24 apparaten tot 15,6 inch waaronder laptops, Chromebooks, tablets in grote hoezen of smartphones. De afmetingen van een vak zijn 45,1d x 32b x 11h cm. De locker zelf weegt 95 kg en heeft de afmetingen 47d x 90b x 158,3h cm. De laadlocker is volledig gemaakt van metaal.

VEILIG EN SNEL LADEN

Deze BYOD (Bring Your Own Device) locker wordt geleverd met een stopcontact en een USB C poort in ieder afzonderlijk vak. De USB C poort levert maximaal 45W. Dit is voldoende om alle tablets en smartphones te laden en ook de meeste Chromebooks en sommige laptops. De USB C en het stopcontact kunnen gelijktijdig gebruikt worden zodat naast een laptop via de AC adapter ook een tablet of smartphone opgeladen kan worden.

De kast is voorzien van diverse uitsparingen zodat er voldoende (passief) geventileerd wordt om overhitting te voorkomen. In het middenconsole zit het laadcompartiment en de bedrading naar alle afzonderlijk stopcontacten in de vakken.

PINCODE SLOT

Ieder vak kan afgesloten worden middels een elektronisch pincode slot. Dit kan ingesteld worden op Private of Public mode. Bij instelling op private mode heeft ieder vak zijn eigen pincode. In het geval van Public mode kan ieder vak ingesteld worden met een tijdelijk pincode en komt het vak na gebruik weer vrij voor de volgende gebruiker. 

Het slot is voorzien van een CR2032 batterij en moet minimaal 5000 cycli meegaan voordat deze vervangen moet worden. Het rode lampje knippert op het moment dat dit het geval is.

ArtikelcodeBR24DCS
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Kasten en lockers, Laptop lockers
Prijs (excl. BTW)€ 1.639,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.983,19
BTW hoog (21%)€ 344,19
Minimum bestelhoeveelheid 1