€ 1.495,00 € 1.808,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan en laden van smartphones, tablets, Chromebooks en laptops tot 15,6 inch heeft Sediso een BYOD oplossing voor 30 apparaten. De locker … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan en laden van smartphones, tablets, Chromebooks en laptops tot 15,6 inch heeft Sediso een BYOD oplossing voor 30 apparaten.

De locker is voorzien van mechanische pincode sloten die in Private mode of Public mode gezet kunnen worden. 

Daarnaast is ieder compartiment van 43d x 28b x 10h cm voorzien van een stopcontact en optioneel een USB C aansluiting (12W).

De locker is gemaakt van metaal en weegt 75 kg en heeft de afmetingen van 50d x 56b x 164,3h cm.

GESCHIKT VOOR 30 APPARATEN

In de Sediso beveiligde BYOD locker passen maximaal 30 apparaten tot 15,6 inch waaronder laptops, Chromebooks, tablets in grote hoezen of smartphones. De afmetingen van een vak zijn 43d x 28b x 10h cm. De locker zelf weegt 75 kg en heeft de afmetingen 50d x 56b x 164,3h cm. De laadlocker is volledig gemaakt van metaal. In ieder deurtje is een venster voorzien van acrylaat zodat direct duidelijk is of de locker bezet is of dicht gedaan zonder inhoud. 

VEILIG EN SNEL LADEN

Deze BYOD (Bring Your Own Device) locker wordt geleverd met een stopcontact en optioneel een USB C poort in ieder afzonderlijk vak. De USB C poort levert maximaal 12W. Dit is voldoende om de meeste tablets en smartphones te laden. De USB C en het stopcontact kunnen gelijktijdig gebruikt worden zodat naast een laptop via de AC adapter ook een tablet of smartphone opgeladen kan worden.

De kast is voorzien van diverse uitsparingen zodat er voldoende (passief) geventileerd wordt om overhitting te voorkomen. Het stopcontact zit achterin de locker.

PINCODE SLOT

Ieder vak kan afgesloten worden middels een mechanisch pincode slot. Dit kan ingesteld worden op Private of Public mode. Bij instelling op private mode heeft ieder vak zijn eigen pincode. In het geval van Public mode kan ieder vak ingesteld worden met een tijdelijk pincode en komt het vak na gebruik weer vrij voor de volgende gebruiker. 

Het voordeel van een mechanisch pincode slot is dat er nooit een batterij vervangen hoeft te worden. Daarnaast is een Master Key beschikbaar waarmee de beheerder altijd de ingestelde pincode kan achterhalen. De sleutel wordt in het slot gestoken en gedraaid. Vervolgens kan aan de wieltjes gedraaid worden die blokkeren op het moment dat het ingestelde nummer zichtbaar is. 

ArtikelcodeSDS-30DCS
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Lockers, Kasten en lockers, Laptop lockers
Prijs (excl. btw)€ 1.495,00
Prijs (incl. btw)€ 1.808,95
BTW hoog (21%)€ 313,95
Minimum bestelhoeveelheid 1