€ 19,95 € 24,14 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING Het LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING

Het LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. Door middel van een fit-kit wordt deze universele cassette een maatwerk oplossing. De fit-kit bestaat uit 4 rubberen hoekjes en een frontplaat met of zonder uitsparingen voor de camera en Home knop.

De cassette kan vervolgens gebruikt worden als tablet wandhouder, tablet tafelstandaard of tablet vloerstandaard. Het voordeel is evident; op het moment dat u een nieuwe tablet wilt gebruiken hoeft er alleen een nieuwe fit-kit aangeschaft te worden.

De LocTab cassette kan afgesloten worden middels een meegeleverd slot met 2 sleutels. De cassette zelf is gemaakt van polycarbonaat en de voorplaat van gelakt staal.  De cassette is voorzien van een Kensington sleuf. De fit-kit bestaat uit rubberen hoekjes en een wit acryl passepartout. De buizen zijn gemaakt van gelakt aluminium.

De laadkabel kan volledig uit het zicht weggewerkt worden. Een aantal accessoires zijn verkijgbaar zoals een landscape - portrait rotatie unit en een 270 graden rotatie unit en voetplaat voor de tafelstandaard. 

LOCTAB TUBE

Er zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar:

  • Top Unit om de buis direct op een tafel/wand te kunnen monteren in plaats van door de tafel/wand heen. Een uitsparing voor de kabel is voorzien.
  • Rotatie module landscape - portrait
  • Rotatie module 270 graden om as
  • Module voor montage vlak tegen wand
  • Voetplaat tafelstandaard 
  • Voetplaat vloerstandaard vrijstaand
  • Voetplaat vloerstandaard vastschroeven
  • Cassette met sleutelslot (zonder FitKit)
ArtikelcodeSLTTA
ProducttypeStandaard
Categorieën NIET ZICHTBAAR FRONT END
Prijs (excl. BTW)€ 19,95
Prijs (incl. BTW)€ 24,14
BTW hoog (21%)€ 4,19
Merk Sediso
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten