€ 29,95 € 36,24 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING Het LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING

Het LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. Door middel van een fit-kit wordt deze universele cassette een maatwerk oplossing. De fit-kit bestaat uit 4 rubberen hoekjes en een frontplaat met of zonder uitsparingen voor de camera en Home knop.

De cassette kan vervolgens gebruikt worden als tablet wandhouder, tablet tafelstandaard of tablet vloerstandaard. Het voordeel is evident; op het moment dat u een nieuwe tablet wilt gebruiken hoeft er alleen een nieuwe fit-kit aangeschaft te worden.

De LocTab cassette kan afgesloten worden middels een meegeleverd slot met 2 sleutels. De cassette zelf is gemaakt van polycarbonaat en de voorplaat van gelakt staal.  De cassette is voorzien van een Kensington sleuf. De fit-kit bestaat uit rubberen hoekjes en een wit acryl passepartout. De buizen zijn gemaakt van gelakt aluminium.

De laadkabel kan volledig uit het zicht weggewerkt worden. Een aantal accessoires zijn verkijgbaar zoals een landscape - portrait rotatie unit en een 270 graden rotatie unit en voetplaat voor de tafelstandaard. 

LOCTAB FitKit

De LocTab FitKit bestaat uit 4 rubberen plaatshouders en een frontplaat. 

De rubberen houders worden in de LocTab cassette geplaats om de tablet op zijn plaats te houden. 

De frontplaat wordt op de tablet geplaatst en is van wit acrylaat gemaakt. Deze is voor de meeste tablets in 2 varianten beschikbaar:

  • Alleen het scherm is zichtbaar
  • Het scherm en de Home knop en/of camera zijn zichtbaar

LET OP: de frotplaat (faceplate) is wit en niet zwart zoals op de afbeeldingen

LET OP: Voor de FitKit voor de MS Surface Go 2+3 met camera open is ook een maatwerk cassette nodig (neem contact met ons op)

ArtikelcodeSLTFK
ProducttypeStandaard
Categorieën NIET ZICHTBAAR FRONT END
Prijs (excl. BTW)€ 29,95
Prijs (incl. BTW)€ 36,24
BTW hoog (21%)€ 6,29
Min. bestelh. 1
Merk Sediso
Aanbevolen producten