€ 159,00 € 192,39 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING Het LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING

Het LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. Door middel van een fit-kit wordt deze universele cassette een maatwerk oplossing. De fit-kit bestaat uit 4 rubberen hoekjes en een frontplaat met of zonder uitsparingen voor de camera en Home knop.

De cassette kan vervolgens gebruikt worden als tablet wandhouder, tablet tafelstandaard of tablet vloerstandaard. Het voordeel is evident; op het moment dat u een nieuwe tablet wilt gebruiken hoeft er alleen een nieuwe fit-kit aangeschaft te worden.

De LocTab cassette kan afgesloten worden middels een meegeleverd slot met 2 sleutels. De cassette zelf is gemaakt van polycarbonaat en de voorplaat van gelakt staal. De cassette is voorzien van een Kensington sleuf. De fit-kit bestaat uit rubberen hoekjes en een wit acryl passepartout. De buizen zijn gemaakt van gelakt aluminium.

De laadkabel kan volledig uit het zicht weggewerkt worden. Een aantal accessoires zijn verkijgbaar zoals een landscape - portrait rotatie unit en een 270 graden rotatie unit en voetplaat voor de tafelstandaard. 

IPAD VLOERSTANDAARD

De Sediso LocTab vloerstandaard voor iPad tablets is een robuuste en veilige manier om de iPad te gebruiken en beveiligen. De kijkhoek van 45 graden nodigt uit tot interactie. 

De cassette kan in portrait of landscape op de buis worden gemonteerd. Het is mogelijk de Sediso LocTab vloerstandaard tegen meerprijs te voorzien van portrait naar landscape rotatie mogelijkheid.

De Sediso LocTab vlakke wandhouder is geschikt voor o.a. de volgende iPad tablets:

  • iPad 10,2 (2019)
  • iPad Pro 12,9 (Gen.1,2,3,4)
  • iPad 9,7 2018 (Gen.6)
  • iPad 9,7 2017 (Gen.5)
  • iPad Pro 11 (2018)
  • iPad Pro en Air 10,5
  • iPad Pro 9,7
  • iPad Air 1 en 2
  • iPad Mini 4,5

VEILIG EN SNEL OPENEN EN SLUITEN

De Sediso LocTab iPad vloerstandaard wordt geleverd met een slot en 2 sleutels waarmee de cassette eenvoudig en snel te openen en weer af te sluiten is. De iPad zit veilig opgeborgen in de cassette. Daarnaast is de cassette voorzien van een Kensington sleuf zodat deze extra te beveiligen is door deze vast te leggen middels een Kensington kabel.

STRAK DESIGN

De LocTab vloerstandaard heeft een strak en eenvoudig design waarbij de aandacht op de inhoud van de tablet wordt gevestigd. De fit-kit plaat is wit i.t.t. de afbeelding waarbij deze zwart is.

Het is mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken. Indien u hiervan gebruik wenst te maken neemt u dan contact met ons op (vanaf 25 stuks).

MONTAGE EN BEDRADING

De LocTab iPad vloerstandaard wordt geleverd met een zware voetplaat van 380 x 385 mm. 

Het is mogelijk de kabel door de cassette en buis via een uitsparing in de voet naar buiten te laten komen.

De polycarbonaat schaal laat WIFI signalen ongehinderd door terwijl de metalen frontplaat ervoor zorgt voor de beveiliging.

ArtikelcodeSLTIVSW
ProducttypeStandaard
Categorieën Vloerstandaard 7-8 inch, Vloerstandaard 9-11 inch, Vloerstandaard 12-13 inch, iPad Pro 12,9 vloerstandaards, iPad Pro 11 vloerstandaards, iPad Pro/Air 10,5 vloerstandaards, iPad 10,2 vloerstandaards, iPad 9,7" vloerstandaards, iPad Air 1/2 vloerstandaards, iPad Mini vloerstandaards
Prijs (excl. btw)€ 159,00
Prijs (incl. btw)€ 192,39
BTW hoog (21%)€ 33,39
Min. bestelh. 1
Merk Sediso

Aanbevolen producten