Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 109,00 Excl. BTW € 131,89 Incl. BTW

Sediso LocTab Microsoft Surface GO tablet flexibele tablet tafelstandaard wit

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 109,00 Excl. BTW € 131,89 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING

LocTab installatieHet LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. Door middel van een fit-kit wordt deze universele cassette een maatwerk oplossing. De fit-kit bestaat uit 4 rubberen hoekjes en een frontplaat met of zonder uitsparingen voor de camera en Home knop.

De cassette kan vervolgens gebruikt worden als tablet wandhouder, tablet tafelstandaard of tablet vloerstandaard. Het voordeel is evident; op het moment dat u een nieuwe tablet wilt gebruiken hoeft er alleen een nieuwe fit-kit aangeschaft te worden.

De LocTab cassette kan afgesloten worden middels een meegeleverd slot met 2 sleutels. De cassette zelf is gemaakt van polycarbonaat en de voorplaat van gelakt staal.  De cassette is voorzien van een Kensington sleuf. De fit-kit bestaat uit rubberen hoekjes en een wit acryl passepartout. De buizen zijn gemaakt van gelakt aluminium.

De laadkabel kan volledig uit het zicht weggewerkt worden. Een aantal accessoires zijn verkijgbaar zoals een landscape - portrait rotatie unit en een 270 graden rotatie unit en voetplaat voor de tafelstandaard. 

LocTab installatieLocTab installatieLocTab installatieLocTab installatie

Beschrijving

Details

MICROSOFt SURFACE GO TABLET TAFELSTANDAARD

De Sediso LocTab flexibele tafelstandaard voor de Microsoft Surface GO tablet heeft een 15 cm metalen flexibele buis waarmee de cassette met de Microsoft Surface GO tablet in iedere gewenste stand gezet kan worden.

Het is mogelijk de Sediso LocTab tegen meerprijs te voorzien van een vrijstaande voetplaat voor de tafelstandaard.

VEILIG EN SNEL OPENEN EN SLUITEN

De Sediso LocTab flexibele Microsoft Surface GO tablet tafelstandaard wordt geleverd met 2 sleutels waarmee de cassette eenvoudig en snel te openen en weer af te sluiten is. De Microsoft Surface GO tablet zit veilig opgeborgen in de cassette. Daarnaast is de cassette voorzien van een Kensington sleuf zodat deze extra te beveiligen is door deze vast te leggen middels een Kensington kabel. 

STRAK DESIGN

De LocTab flexibele tafelstandaard heeft een strak en eenvoudig design waarbij de aandacht op de inhoud van de tablet wordt gevestigd. De fit-kit plaat is wit i.t.t. de afbeelding waarbij deze zwart is.

Het is mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken. Indien u hiervan gebruik wenst te maken neemt u dan contact met ons op (vanaf 25 stuks). Afbeelding van op de wand montage. 

LocTab bevestigingLocTab stroombekabeling


MONTAGE EN BEDRADING

De LocTab Microsoft Surface GO tablet flexibele tafelstandaard wordt geleverd met bevestigingsmaterialen om zowel door als op de ondergrond gemonteerd te worden. De dikte van de ondergrond moet tussen de 2 cm en 5 cm zijn voor een door de ondergrond montage. Anders kan de meegeleverde op de wand montage unit (top mount) gebruikt worden. 

Bij montage op de ondergrond is het mogelijk de kabel door de ondergrond of via een uitsparing in de voet naar buiten te laten komen.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer SLTMSGFTSW
Prijs incl.BTW € 131,89
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Sediso
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor MS Surface Go
Gewicht 1,2 kg
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet NVT
Hoogte 23 cm
Dikte voet NVT
Cassette zie afbeeldingen
Kijkhoek 0-90 graden
Scharnier Anders
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Exacte passing voor diverse Microsoft Surface GO tablet
Kleur Wit
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Wellicht ook interessant