Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 159,00 Excl. BTW € 192,39 Incl. BTW

Sediso LocTab Microsoft Surface GO tablet vloerstandaard wit

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 159,00 Excl. BTW € 192,39 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING

LocTab installatieHet LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. Door middel van een fit-kit wordt deze universele cassette een maatwerk oplossing. De fit-kit bestaat uit 4 rubberen hoekjes en een frontplaat met of zonder uitsparingen voor de camera en Home knop.

De cassette kan vervolgens gebruikt worden als tablet wandhouder, tablet tafelstandaard of tablet vloerstandaard. Het voordeel is evident; op het moment dat u een nieuwe tablet wilt gebruiken hoeft er alleen een nieuwe fit-kit aangeschaft te worden.

De LocTab cassette kan afgesloten worden middels een meegeleverd slot met 2 sleutels. De cassette zelf is gemaakt van polycarbonaat en de voorplaat van gelakt staal. De cassette is voorzien van een Kensington sleuf. De fit-kit bestaat uit rubberen hoekjes en een wit acryl passepartout. De buizen zijn gemaakt van gelakt aluminium.

De laadkabel kan volledig uit het zicht weggewerkt worden. Een aantal accessoires zijn verkijgbaar zoals een landscape - portrait rotatie unit en een 270 graden rotatie unit en voetplaat voor de tafelstandaard. 

LocTab installatieLocTab installatieLocTab installatieLocTab installatie

Beschrijving

Details

MICROSOFT SURFACE GO TABLET VLOERSTANDAARD

De Sediso LocTab vloerstandaard voor de Microsoft Surface GO tablet is een robuuste en veilige manier om een Microsoft Surface GO tablet te gebruiken en beveiligen. De kijkhoek van 45 graden nodigt uit tot interactie. 

De cassette kan in portrait of landscape op de buis worden gemonteerd. Het is mogelijk de Sediso LocTab vloerstandaard tegen meerprijs te voorzien van portrait naar landscape rotatie mogelijkheid.

VEILIG EN SNEL OPENEN EN SLUITEN

De Sediso LocTab Lenovo tablet vloerstandaard wordt geleverd met een slot en 2 sleutels waarmee de cassette eenvoudig en snel te openen en weer af te sluiten is. De Lenovo tablet zit veilig opgeborgen in de cassette. Daarnaast is de cassette voorzien van een Kensington sleuf zodat deze extra te beveiligen is door deze vast te leggen middels een Kensington kabel.

STRAK DESIGN

De LocTab vloerstandaard heeft een strak en eenvoudig design waarbij de aandacht op de inhoud van de tablet wordt gevestigd. De fit-kit plaat is wit i.t.t. de afbeelding waarbij deze zwart is.

Het is mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken. Indien u hiervan gebruik wenst te maken neemt u dan contact met ons op (vanaf 25 stuks).

MONTAGE EN BEDRADING

De LocTab Microsoft Surface GO tablet vloerstandaard wordt geleverd met een zware voetplaat van 380 x 385 mm. 

Het is mogelijk de kabel door de cassette en buis via een uitsparing in de voet naar buiten te laten komen.

De polycarbonaat schaal laat WIFI signalen ongehinderd door terwijl de metalen frontplaat ervoor zorgt voor de beveiliging.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer SLTMSGVSW
Prijs incl.BTW € 192,39
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Sediso
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor MS Surface Go
Gewicht 14 kg
Materiaal Metaal + kunststof
Afmetingen voet 380 x 385
Hoogte 120 cm
Dikte voet 3 mm
Cassette 30,5 x 21,8 x 2,5 cm (9,7 inch)
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Exacte passing voor Microsoft Surface GO tablet middels een fit-kit
Kleur Wit
Bijbehorende producten

Gebaseerd op uw keuze, bent u misschien geïnteresseerd in de volgende items:

Wellicht ook interessant