Winkelmand

€ 6,95 € 8,41 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
De mechanische display recoiler vierkant zwart/wit met RVS plaatje is gemaakt om allerhande producten tegen diefstal te beschermen. Het product wordt bevestigd aan de recoiler … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De mechanische display recoiler vierkant zwart/wit met RVS plaatje is gemaakt om allerhande producten tegen diefstal te beschermen. Het product wordt bevestigd aan de recoiler door middel van een RVS plaatje voorzien van een dubbelzijdige sticker en met een schroefgat. De recoiler zelf wordt aan een vlakke ondergrond geplakt en/of geschroeft. 

De standaard lengte van de staalkabel is 96 cm. De dikte is 0,83mm. Zowel de dikte als de lengte van de staaldraad is aan te passen. 

De Sediso mechanische recoiler vierkant of druppelvormig is ideaal om ieder denkbaar product tegen gelegenheidsdiefstal te beschermen. Het RVS plaatje is 48 x 18 x 0,8 mm en is voorzien van een dubbelzijdige sticker. De kabel is voorzien van een metalen ring met inbusboutje zodat er een lus in de kabel gemaakt kan worden waaraan het plaatje wordt bevestigd.

De Sediso recoiler is verkrijgbaar in zwart of wit en kan voorzien worden van dubbelzijdige tape en vastgezet worden met 2 schroeven (3mm).

De standaard lengte van de staalkabel is 960 mm en de diameter 0,83 mm. Zowel lengte als diameter van de staalkabel zijn variabel.

Ook is het mogelijk maatwerk te leveren voor het type aansluiting. Neemt u contact met ons op voor een prijsopgave.

ArtikelcodePB9/F05
ProducttypeRecoilers
Categorieën Recoilers, Maatwerk recoilers, Recoiler, Sediso recoilers
Prijs (excl. btw)€ 6,95
Prijs (incl. btw)€ 8,41
BTW hoog (21%)€ 1,46
Gewicht (kg) 1,0
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten