€ 6,95 € 8,41 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
De mechanische display recoiler vierkant zwart of wit met lus is gemaakt om allerhande producten tegen diefstal te beschermen. Het product wordt bevestigd aan de … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De mechanische display recoiler vierkant zwart of wit met lus is gemaakt om allerhande producten tegen diefstal te beschermen. Het product wordt bevestigd aan de recoiler door middel van een zelf in te stellen lus. De recoiler wordt aan een vlakke ondergrond geplakt en/of geschroeft. 

De lengte van de staalkabel is variabel alsmede de dikte. Heeft u een specifiek soort aansluiting nodig neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Sediso mechanische recoiler vierkant of druppelvormig met zelf in te stellen lus is ideaal om ieder denkbaar product met een oog of opening tegen gelegenheidsdiefstal te beschermen. De recoiler wordt geleverd met inbussleuteltje.

De Sediso PB9713/Q recoiler is optioneel te voorzien van dubbelzijdige tape en heeft 2 schroefgaten (3mm).

De lengte van de staalkabel is variabel alsmede de diameter. Optioneel is een extra ring verkrijgbaar die dienst kan doen als kabelstopper.

Het is mogelijk maatwerk te leveren met betrekking tot het type aansluiting. Neemt u contact met ons op voor een prijsopgave.

ArtikelcodePB9713/Q_MW
ProducttypeRecoilers
Categorieën Recoilers, Maatwerk recoilers, Recoiler, Sediso recoilers
Prijs (excl. btw)€ 6,95
Prijs (incl. btw)€ 8,41
BTW hoog (21%)€ 1,46
Gewicht (kg) 1,0
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten