Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 289,00 Excl. BTW € 349,69 Incl. BTW

Sediso Modulare XL monitor standaard

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 289,00 Excl. BTW € 349,69 Incl. BTW
Korte beschrijving

Snel Overzicht

De Sediso Modulare XL universele monitor standaard is uitermate geschikt voor monitoren van 23 tot en met 70 inch. De monitor vloerstandaard is voorzien van een standaard VESA 400 houder (40x40 cm). De monitorhouder is in hoogte verstelbaar zodat de monitor altijd op de juiste hoogte staat. De maximale hoogte is 160 cm. Een zeer stabiele vloerstandaard die in delen geleverd wordt en eenvoudig in elkaar gezet kan worden. Ideaal om mee te nemen op beurzen en evenementen.

Beschrijving

Details

De Modulare XL monitor vloerstandaard is uitermate geschikt voor grote monitors van 23 tot en met 70 inch. De buis met een doorsnee van 9 cm en een hoogte van 160 cm en de zware voetplaat van 6mm dik en 10 kg zwaar zorgen ervoor dat de vloerstandaard stabiel blijft staan.

De Modulare XL is voorzien van een VESA 400 aansluiting. Deze kan op elke hoogte op de buis vastgeklemd worden. Het is zelfs mogelijk meerdere monitoren op één buis te klemmen (optioneel verkrijgbaar).

De vloerstandaard wordt in delen geleverd die eenvoudig zelf in elkaar te zetten zijn. De buis bestaat uit 2 delen van 80 cm. De Modulare XL kan dan ook als lage monitor standaard gebruikt worden.

De voet en verschuifbare VESA houder is zwart gelakt en de buis zilvergrijs.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer MODVSXL
Prijs incl.BTW € 349,69
Voorraad status Leverbaar in 1 werkdag
Beeldformaat tot en met 70"
Draagvermogen (kg) 60
Montage Nee
VESA minimaal 75 x 75
VESA maximaal 400 x 400
Hoogteverstelling Ja
Roteren Nee
Montage type Paal
Verstelling Geen
Kleur Zwart