Winkelmand

€ 125,00 € 151,25 Inc.
2 Beschikbaar
Pakket van 6 stuks display + 6 poort controller + 6 laadkabels + afstandsbediening Bij de Sediso RECOIL smartphone display wit loopt de kabel door … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Pakket van 6 stuks display + 6 poort controller + 6 laadkabels + afstandsbediening

Bij de Sediso RECOIL smartphone display wit loopt de kabel door de display heen. De kabel wordt door een veer in de behuizing onder het display weer opgerold (recoiler). Deze recoiler wordt verbonden met een centrale controller voor de alarm- en laadfunctie.

Het display zelf kan met schroeven vastgezet worden op de ondergrond. Geen gestolen smartphones meer in uw winkel dankzij de beveiliging van Security Display Solutions. Beveilig uw smartphones en voorkom winkeldiefstal. U kunt met vertrouwen uw klanten alle producten uit laten proberen.

LAATSTE STUKS: OP=OP

Eigenschappen

 • Beveiligen en opladen van mobiele telefoons
 • De kabel loopt aan de binnenzijde van het display
 • Te verbinden met een centrale controller met 110 db alarm volume
 • Controller heeft een oplaadbare batterij zodat het alarm ook afgaat zonder stroom
 • Oplaadkabel is voorzien van alarm; een extra sensor op het demo appraat is dus niet nodig
 • Bediening alarm- en laadfunctie via centrale controller

Beveiliging voor mobiele telefoons

U wilt uw klanten de producten laten uitproberen omdat u weet dat dit tot meer aankopen leidt. Maar hoe zorgt u ervoor dat de producten niet ontvreemd worden? Het Sediso RECOIL smartphone display verbindt u met een centrale controller. Deze los verkrijgbare controller heeft 4, 6, 8, 12 of 24 poorten en is voorzien van een laad- en/of alarmfunctie. Deze display gebruikt u indien u meerdere demonstratie modellen bij elkaar in de buurt heeft liggen. Het systeem is centraal te bedienen en is een complete beveiligings eenheid voor de demonstratie van mobiele telefoons in uw winkel of op een beurs. Geen gestolen producten meer. Beveilig uw demonstratie producten vandaag nog voor zorgeloze verkoop.

Alarm functie

Het alarm van de controller gaat af zodra een van de volgende situaties zich voordoet:

 • de mobiele telefoon wordt losgetrokken van de houder
 • het laadsnoer wordt uit de mobiele telefoon getrokken
 • het snoer van het display naar de controller wordt eruit getrokken

Draadloze bediening

Het display zelf wordt geactiveerd door de controller (los verkrijgbaar) via een afstandsbediening. U kunt de eenvoudige aan/uit afstandsbediening gebruiken of een programmeerbare afstandsbediening met codes om individuele controlers aan te zetten. 

Eenvoudige installatie

Het Sediso RECOIL smartphone display voor o.a. mobiele telefoons is eenvoudig te installeren. De onderzijde van de display is voorzien van 3M dubbelzijdige tape maar kan ook vastgezet worden door de meegeleverde schroeven. De tape is ook los verkrijgbaar, dus u kunt het display altijd weer eenvoudig op andere plekken monteren. De houder voor de smartphone is ook voorzien van dubbelzijdige tape. De kabel van het display naar de controller loopt via de binnenzijde naar de recoiler (mechanisch oproller voor het snoer) die onder het blad gemonteerd wordt. De recoiler wordt verbonden met de controller.

Laadfunctie smartphone 

De mobiele telefoon wordt opgeladen via de kabel aan de houder. Deze is via de recoiler verbonden met de controller. Uiteraard leveren wij de juiste korte laadkabels hiervoor afhankelijk van het type telefoon (lightning, Samsung of micro USB en type C). Wordt deze kabel losgetrokken dan gaat het alarm af. 

Ook zonder stroom alarm

De controller zelf is voorzien van een oplaadbare batterij. Deze kan permanent verbonden blijven of u kunt het alarm van het display zonder laadkabel minimaal 2 maanden gebruiken. 

Optioneel verkrijgbaar

 • extra dubbelzijdige tape voor voet display en telefoonhouder
 • metalen bracket (houder) voor extra mechanische beveiliging van de smartphone aan de houder 
 • kort laadsnoer voor mobiele telefoon (afhankelijk van type mobiele telefoon)

Pakket van 6 stuks display + 6 poort controller + 6 laadkabels + afstandsbediening

ArtikelcodeBSE111W
ProducttypeSecurity products
Categorieën Sediso RECOIL smartphone display, Outlet, Sediso centraal alarm
Prijs (excl. btw)€ 125,00
Prijs (incl. btw)€ 151,25
BTW hoog (21%)€ 26,25
Minimum bestelhoeveelheid 1

Aanbevolen producten