€ 16,95 € 20,51 Inc.
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
De Sediso sensor kabel met alarmfunctie zwart wordt gebruikt in combinatie met een security display of controller voor het beveiligen van alle producten waarop een … Lees meer

De Sediso sensor kabel met alarmfunctie zwart wordt gebruikt in combinatie met een security display of controller voor het beveiligen van alle producten waarop een sensor geplakt kan worden.

De sensor kabel zorgt ervoor dat het demo product beveiligd wordt met een alarm functie. De kabel is voorzien van een sensor met microschakelaar en dubbelzijdige tape. Een LED brandt zodra het alarm van de display of controller geactiveerd wordt. 

Wordt de sensor kabel van het demo product afgetrokken, of doorgeknipt, dan gaat het alarm af.

Een kant van de kabel is voorzien van een sensor met LED. De andere kant heeft een aansluiting voor een security display of security controller (alarm kast). Een deel van de kabel is gedraaid. De lengte van de kabel is 100 - 160 cm (uitgetrokken).

ArtikelcodeA6720B-1
ProducttypeKabel
Categorieën Alarm-en laadkabels, Kabels met alarm aansluiting, Kabels met alarm aansluiting, Centraal alarm systeem desktop PC's, Kabels met alarm aansluiting, Gereedschap, Sediso centraal alarm
Prijs (excl. btw)€ 16,95
Prijs (incl. btw)€ 20,51
BTW hoog (21%)€ 3,56
Gewicht (kg) 0,4
Aanbevolen producten